Căutare Live

Surpriză uriașă în Ajun pentru veteranul de război ignorat de autoritățile române! Emil Vețeleanu a privit cu lacrimi în ochi ce s-a întâmplat în fața ușii sale

Surpriză minunată în Ajun de Crăciun, pentru veteranul de război ignorat de autoritățile române în timpul ceremoniilor de 1 Decembrie. Emil Vețeleanu a privit cu lacrimi în ochi ce s-a întâmplat în fața ușii sale.

Veteranul de război Emil Vețeleanu

Veteranul de război ignorat de autoritățile române la ceremoniile de 1 Decembrie a fost colindat de prim-solista Operei Naționale, Irina Iordăchescu, și de colegii acesteia. Emil Vețeleanu i-a ascultat emoționat pe minunații colidători ce i-au bătut la ușa apartamentului din Râmnicu Vâlcea.

Eroul veteran, de 101 ani, lăsat cu mâna întinsă la parada de 1 Decembrie

Veteranul de război din Vâlcea, Emil Veţeleanu, în vârstă de 101 ani, a fost ignorat de autorități la parada de 1 Decembrie. Fiica sa a povestit cum eroul a vrut neapărat să fie prezent la manifestări, deși sănătatea nu-i mai permite. A mers la depunerea de coroane de la Statuia Libertății din Vâlcea. Deși avea mâna întinsă, oamenii l-au ignorat cu desăvârșire, strângând doar mâinile celorlalți.

„Ziua de 1 decembrie a fost frumoasă, dar, la urmă, m-au cam umilit cei care au trecut pe lângă mine. M-au ignorat! Nu m-au respectat, nu m-au salutat! Mă evitau! Mulți mi-au spus că am făcut greșeală că m-am dus. Nu puteam să nu mă duc la Ziua Națională a României, o zi care trebuia respectată!

Nu m-au băgat în seamă. Este vina lor pentru educația pe care o au! Nu respectă bătrânii, nu pe mine că am fost erou în Al Doilea Război Mondial!”, a spus Emil Vețeleanu, la Antena 3.

„Să le fie rușine! Să le fie rușine că au trecut pe lângă un om în vârstă! Mai aveam și insigne în piept că am fost veteran de război! Ce educație au primit până acum din învățământ?(...). Învățământ nu se mai face, nu se mai vorbește despre istoria României!

Istorie nu s-a mai făcut! S-au făcut facultăți particulare și s-au luat diplome pe bani, nu pe inteligență!”, a mai spus veteranul de război Emil Vețeleanu.

Ți se rupe sufletul citind! Alexandru Cumpănașu i-a dedicat Alexandrei o poezie cutremurătoare: „Știu unde ești, te voi ... Cum vor fi recompensați angajații care lucrează în prima și în a doua zi de Crăciun...
Ultimele știri