Antena Căutare

Sute de turişti îşi riscă viaţa în fiecare zi, pe litoral. Faleza din Costinești stă să cadă peste oamenii care fac plajă

Sute de turişti îşi riscă viaţa în fiecare zi, pe litoral. Faleza din Costinești stă să cadă peste oamenii care fac plajă

Sute de turişti de pe litoral îşi riscă viaţa în fiecare zi. În plin sezon estival, faleza din Costineşti stă să se prăbuşească peste oamenii care fac plajă la doi paşi. Aceştia ignoră pericolul dar şi panourile de avertizare şi îşi riscă viaţa lor şi a copiilor cu care vin în vacanţă.

Faleza din Costineşti a fost refăcută în urmă cu patru ani, însă în urma furtunilor puternice, peretele de beton a cedat. De la an la an fisurile sunt tot mai adânci şi mai periculoase.

Dacă unii sunt îngrijorați, pe alţii nu pare să îi sperie nici pilonii înclinaţi, nici malul de pământ care stă să cadă.

Primarul din Costineşti spune că nu poate face nimic, pentru că plaja aparţine de Apele Române.

Reprezentanţii Administraţiei Bazinale Dobrogea Litoral cunosc situaţia dar spun că deocamdată nu pot efectua lucrari în zonă.

Dacă expertiza va demonstra că prima lucrare a fost făcută de mântuială, constructorul va fi cel care va suporta cheltuiala. Dacă se va dovedi însă că de vina a fost doar vremea, atunci apele romane vor plăti noile lucrari.

Sursa: antena3.ro

I-a fost prieten și a vrut să o lase să se odihnească în pace. Scrisoare cutremurătoare către Mădălina Manole, la șase a... BAC 2016. Anul petițiilor la Bacalaureat. Elevii cer ca subiectul greşit de la proba de fizică să fie punctat maxim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x