Antena Căutare

Tânăr din Brăila, audiat de poliţişti după ce a provocat un scandal într-o unitate bancară şi a distrus mobilierul

Un tânăr de 21 de ani din municipiul Brăila este audiat de poliţişti după ce, marţi dimineaţă, a provocat un scandal şi a distrus mobilierul dintr-o unitate bancară din municipiu.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tânărul de 21 de ani ar fi clientul băncii respective, iar marţi dimineaţă ar fi mers acolo pentru a-şi scoate o sumă de bani dintr-un cont. Pentru că nu îndeplinea condiţiile necesare care să permită realizarea acestei tranzacţii, tânărul s-a înfuriat, a început să ameninţe angajaţii băncii şi a distrus mobilierul din jur.

Ulterior, el a părăsit unitatea bancară, dar a fost prins de jandarmi, încătuşat şi predat Poliţiei.

"În jurul orei 09:30, am fost sesizaţi de către angajaţii unei bănci din municipiu cu privire la faptul că un client nemulţumit a distrus mai multe bunuri. Acesta se află în custodia noastră şi se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. Persoana în cauză are 21 de ani şi este din municipiul Brăila”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Judeţene Brăila.

În cauză a fost intocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru distrugere.

Sursa : news.ro

15 cetăţeni din Siria, Irak şi Afganistan, prinşi când încercau să intre ilegal în ţară ascunşi într-o remorcă frigorifi... Avocatul Poporului a sesizat CCR privind neconstituţionalitatea unor articole ale Legii privind învestirea personalului ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x