Tânăr prins drogat cu cocaină la volan. Când au văzut cine era, polițiștii au rămas fără cuvinte!

 
+2 click pentru
galerie

Un conducător auto din București a fost oprit în Mamaia pentru un control de rutină a echipajelor de la rutieră. Noile aparate cu care a fost dotată poliția din Constanța au scos la iveală un rezultat surprinzător. Bărbatul consumase cocaină, iar surprizele nu s-au oprit aici!

Cum distracţia cu băutură se însoţeşte, iar poliţiştii ştiu asta, tot la Mamaia, ei au ieşit la vânătoare de şoferi drogaţi ori sub influenţa alcoolului. S-a lasat cu permise suspendate, iar un medic stomatolog din Bucureşti are acum dosar penal pentru consum de droguri.

Rând pe rând, şoferii care treceau prin zona de nord a staţiunii au fost opriţi şi verificaţi.

Polițiștii au acționat cu noile aparate tim drug test sosite recent la Serviciul Rutier Constanţa. Şi, de asemenea, s-a acționat pentru depistarea conducătorilor auto care se urcă la volan sub influenţa substanţelor interzise sau a băuturilor alcoolice.

Dacă azi noapte, niciun şofer nu a fost prins drogat la volan, ieri, pe zi, un medic stomatolog din Bucureşti a ieşit pozitiv la cocaină.

Cum tânărul neagă, iar rezultatele acestui tip de aparat nu sunt considerate probe în instanţă, bărbatul a fost dus de poliţişti la spital.

Până la o decizie a instanţei, bărbatul a rămas şi fără permis. Anul trecut, 300 de tineri au fost prinşi drogaţi la volan, dublu faţă de 2017facebook whatsapp twitter pinterest