Antena Căutare

Accident ȘOCANT! Tânără căzută pe geamul autobuzului! Cum s-a întâmplat

Accident cumplit petrecut miercuri seara! O tânără a căzut pe geamul autobuzului în care se afla! Cum s-a întâmplat totul

Accident cumplit petrecut miercuri seara! O tânără a căzut pe geamul autobuzului în care se afla! Cum s-a întâmplat totul

Primele date de la locul incidentului arată că adolescenta se afla pe un scaun al autobuzului, de unde a căzut în afară pe un geam lateral. Nu se ştie deocamdată dacă geamul s-a desprins din ramă şi s-a spart la căderea pe asfalt, ori dacă acesta s-a spart în timpul mersului.

O tânără în vârstă de 17 ani a fost rănită, miercuri seară, după ce a căzut, pe geam, dintr-un autobuz al firmei de transport public din Ploieşti, poliţiştii urmând a stabili în ce condiţii s-a produs incidentul şi dacă geamul s-a desprins din ramă şi s-a spart la contactul cu asfaltul ori dacă s-a spart în timpul mersului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, tânăra a căzut pe geamul unui autobuz care circula pe un bulevard din municipiul Ploieşti, pe traseul 2.

Accident ȘOCANT! Tânără căzută pe geamul autobuzului! Cum s-a întâmplat

Autobuzul în care s-a produs incidentul aparţine companiei Transport Călători Expres SA, care asigură transportul în comun în municipiul Ploieşti şi este deţinută de Consiliul Local.

Este vorba despre unul dintre autobuzele vechi care circulă în municipiu. În ultimii doi ani, sindicalişti din această firmă au atras de mai multe ori atenţia asupra faptului că parcul auto este învechit şi reprezintă un pericol pentru călători, dar şi pentru şoferi. Recent autoităţile din Ploieşti au demarat achiziţionarea unui nou lot de autobuze, primele vehicule începând să circule de câteva săptămâni pe străzile oraşului, arată cei de la news.ro.

Polițiștii timișoreni au deschis focul! Ce au găsit într-o mașină din Beregsău Mare... Au fost minus 26 de grade în cea mai geroasă noapte din acestă iarnă. Mulţi oameni au ajuns la spital după ce au îngheţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x