Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Adela

Tânăra de 17 ani din Constanța, dată dispărută, a murit! Au găsit-o în baie, dezbrăcată: "Nu locuia aici, face prostituţie în bloc"

Criminaliştii sunt în alertă după ce o adolescentă de 17 ani a fost găsită fără viaţă, într-un apartament. Fata era în baie, dezbrăcată. Poliţiştii au descoperit că este din Constanţa.  Vecinii spun că în locuinţa unde a fost descoperită se practică prostituţia. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă. 

Criminaliştii sunt în alertă după ce o adolescentă de 17 ani a fost găsită fără viaţă, într-un apartament. Fata era în baie, dezbrăcată. "Nu locuia aici, face prostituţie în bloc", spun vecinii. Poliţiştii au descoperit că este din Constanţa. Oamenii susțin că în locuinţa unde a fost descoperită se practică prostituţia.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă. Fata are 17 ani și ar fi fost dată dispărută anul trecut, de către familie, după ce ar fi fugit de acasă.

Alarma a fost dată în noaptea de joi spre vineri, de celelalte două tinere care locuiau în apartament. Ambulanţa a fost chemată imediat, dar medicii nu au putut decât să constate decesul.

Tânăra era dezbrăcată, în cadă. Nu prezenta urme de violenţă, spun poliţiştii. Adolescenta ar fi din localitatea Albeşti, judeţul Constanţa, iar în luna mai anul trecut, familia ar fi dat-o dispărută. Presa a relatat că fata ar fi fugit de acasă şi este căutată de oamenii legii. La acea vreme, aceştia au făcut chiar şi un apel public pentru identificarea ei.

Vecinii sunt revoltaţi. Spun că au anunţat de mai multe ori autorităţile că în apartamentul respectiv s-ar practica prostituţia. Dar n-a luat nimeni vreo măsură.

Recomandari