Antena Căutare

Tânăra de 26 de ani, care a infectat cel puțin 13 oameni cu coronavrus, în Hunedoara, a ajuns din nou în spital. Mama fetei face acuzații grave

Tânăra care a infectat medici și pacienți din mai multe spitale din Hunedoara, mințind că s-a întors din Italia, a ajuns, din nou, la spital, la o zi de la externare. Ar trebui internată fix pe secția pe care a închis-o!

Tânăra de 26 de ani, care a infectat cel puțin 13 oameni cu coronavrus, în Hunedoara, a ajuns din nou în spital

Tânăra din Valea Jiului, care a infectat cel puțin 13oameni cu coronavirus și a trimis 40 în autoizolare, a ajuns din nou pe mâna medicilor din spitalul în care a „reușit” să închidă o secție. Familia ei este nemulțumită de reacția autorităților.

Familia spune că pacienta este în stare gravă și că nu primește sprijin din partea autorităților. Cadrele medicale au susţin că acuzaţiile acesteia sunt exagerate.

După patru zile de internare, două este epidemiologice consecutive au avut rezultat negativ. În aceste condiții, medicii au decis externarea sa.

Duminică, în jurul orei 3 dimineaţa, tânăra a fost adusă acasă, în Valea Jiului, unde trebuia să rămână în izolare încă 14 zile. Câteva ore mai târziu, mama fetei a sunat la 112, anunţând că aceasta are probleme neurolgice grave. La scurt timp, aparţinătorii fetei s-au plâns presei din Valea Jiului că sunt ignoraţi de autorităţi.

„Am sunat la 112, dar ni s-a spus că în cazul ei trebuie să sunăm înapoi la spitalul din Timișoara şi nu au vrut să o preia. Vă rog să ne credeţi că este foarte grav. Are dureri cumplite de spate şi nu ştim ce să mai facem, Nici nu putem să o ducem noi cu maşina, că probabil iar încălcăm vreo interdicţie. Nu ştim ce să ne mai facem şi ei îi este foarte, foarte rău”, a anunţat familia acesteia, citată de cronicavj.ro.

Însă, pacienta a fost preluată de un echipaj de ambulanţă şi adusă la spitalul din Deva.

A închis secția pe care trebuie internată

Problema este că pacienta ar trebui internată pe secția de Neurologie, cea pe care chiar ea a închis-o, după minciunile din primele vizite la spital.

„S-au respectat procedurile în cazul tinerei aflate în izolare, astfel că pacienta şi aparţinătorii ei au trebuit să aştepte o oră - două. Acuzaţiile că s-a refuzat preluarea ei sunt exagerate, starea ei nefiind atât de gravă cum au prezentat-o”, a declarat un cadru medica, pentru adevarul.ro.

Un bărbat de 40 de ani, depistat cu coronavirus comunitar, a murit într-un spital din București. Ce spun medicii... Tovarăși, să nu ne ascundem! Priviți acest îmbuibat! A cumpărat 34 de sticle de ulei și 26 kg de zahăr! Să combatem stoc...
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Fiecare detaliu din imaginea ta dezvăluie un lucru mai puțin cunoscut despre personalitatea pe...
Horoscopul zilei de 1 februarie 2023. Gemenii trăiesc viața din plin. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 februarie 2023 spune că nativii din zodia Gemeni vor avea parte de o...
Parteneri
Horoscopul zilei de 1 februarie 2023. Gemenii trăiesc viața din plin. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x