Antena Căutare

Are 24 de ani, vorbește prin sunete și se sperie de oameni. Tânără din Constanța, sechestrată de mamă în condiții inumane

Caz cutremurător în orașul Eforie din județul Constanța, după ce s-a descoperit că o tânără este sechestrată de mama sa, în condiții mizere.

Imaginile cu tânăra din Eforie au devenit virale pe internet

Un bărbat care trecea prin preajma unei clădiri părăsite de la marginea orașului Eforie a descoperit-o pe tânăra care locuia în condiții mizere. Acesta a filmat-o și, la scurt timp după ce imaginile au ajuns pe o

TÂNĂRĂ DIN CONSTANȚA, SECHESTRATĂ ÎNTR-O CLĂDIRE PĂRĂSITĂ

În imaginile postate pe internet de către bărbat se poate observa faptul că tânăra sechestrată nu poate comunica decât prin țipete și se ascunde după ușa legată cu sârmă.

citește și: Mai ceva ca în filme! Bărbat bătut de interlopi, cu un vibrator, pentru a obține de la el informații

Șocat de descoperirea făcută, localnicul a anunțat imediat poliția, care ulterior a fost contactată de Protecția Copilului.

”Din primele verificări au stabilit că nu ar fi vorba de o persoană minoră ci de una majoră, care locuiește împreuna cu mama sa în acea clădire dezafectată”, a declarat Andreea Munteanu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

citește și: Caz halucinant în judeţul Argeş! Un copil a fost sechestrat în casă de un executor. Motivul este absurd

Deși în primă fază autoritățile nu au reușit să dea de fată, certetările au continuat. Astfel, s-a descoperit că este vorba de o persoană în vârstă de 24 de ani, cu dizabilități.

”Protecția copilului a fost anunțată că familia locuiește acum la o nouă adresă și s-a deplasat la fața locului. Echipei nu i s-a permis accesul în locuință, mama tinerei de 24 de ani refuzând internarea acesteia într-un centru de specialitate, spunând că se va ocupa personal de îngrijirea ei”, a declarat Oana Manoilă, purtător de cuvânt DGASPC Contanța, potrivit celor de la Antena 3.

Campania "Eroul meu de acasă". Povestea lui Bogdan Cristian, ISU Timiș: "Tati, să-ți dea D-zeu sănătate! ... Runele nu mint niciodată! Previziuni neașteptate pentru luna iunie! Ce îi așteaptă pe români: „Trebuie să dăm dovadă de ...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x