Antena Căutare

Tânără din Craiova, live pe Facebook când se aruncă de la etajul trei! Imagini dramatice | VIDEO

Imagini șocante surprinse la Craiova, în cursul zilei de vineri! O tânără de 24 de ani a fost filmată când se aruncă de la etajul trei al blocului! Incidentul a fost transmis

Tânără din Craiova, live pe Facebook când se aruncă de la etajul trei! Imagini dramatice | VIDEO
O tânără de 24 de ani s-a aruncat de la fereastră, în Craiova

O tânără de 24 de ani a fost găsită de mama sa chiar când se afla pe pervazul geamului și amenința că vrea să se arunce.

Trecătorii au observat și ei întreaga situație și au sunat imediat la 112, solicitând ajutor pentru a preveni o tragedie.

O pătură a fost întinsă de oamenii din bloc și acest lucru a salvat-o pe fată de la moarte. Tânăra a fost filmată de martori în momentul în care se aruncă de la etajul trei al blocului în care locuiește, împreună cu mama sa. Întreaga scenă șocantă a fost transmisă pe Facebook, imaginile devenind virale.

"În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără ameninţă să se arunce din apartamentul unui bloc din Craiova.

La faţa locului au ajuns echipajele de Poliţie, care au constatat faptul că o tânără de 24 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 3 al blocului în care locuieşte", se arată într-o informare a Poliţiei.

Din fericire, fata a supraviețuit și a fost imediat dusă la spital, pentru a primi îngrijiri medicale, informează cei de la Antena3.

Instruire a militarilor români, prin simulare, pentru noile sisteme Patriot... Imagini șocante! Profesoara din Suceava, suspectă de coronavirus, a fost scăpată de pe targă de salvatori - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x