Căutare Live

Imagini ȘOCANTE! Accident ÎNGROZITOR. O femeie este SPULBERATĂ pe trecerea de pietoni

Imagini şocante au fost filmate în faţa unei grădiniţe din Prahova. O tânără mamă care abia îşi lăsase copilul în grija educatoarelor a fost spulberată pe trecerea de pietoni.

Imagini şocante au fost filmate în faţa unei grădiniţe din Prahova. O tânără mamă care abia îşi lăsase copilul în grija educatoarelor a fost spulberată pe trecerea de pietoni. Camerele de supraveghere au surprins impactul teribil. Şoferul nu a avut nici cea mai mică intenţie de a frâna, spun martorii. După cercetări, el a fost lăsat în libertate.

Ora 8 şi 20 de minute dimineaţa. După ce îşi lasă la grădiniţă băiatul de trei ani, Nicoleta se îndreaptă spre casă. Pe imaginile şocante suprinse camera de supraveghere se vede cum tânăra se opreşte în dreptul trecerii de pietoni din centrul localităţii Dumbrăveşti, Prahova. Se uită în dreapta, face doi paşi, iar la al treilea e lovită în plin de o maşină care vine din stânga ei. În urma impactului, tânăra mamă e aruncată la mai bine de 10 metri distanţă, în roata unei basculante. Şoferul de pe camion pare că a anticipat totul.

Şoferul care a spulberat-o are 32 de ani. Imaginile arată clar că nu a încetinit înainte de trecerea pentru pietoni.

În ciuda eforturilor echipajului SMURD, tânăra mamă nu a mai putut fi salvată. La marginea şoselei, cei care au cunoscut-o au ridicat un mic altar.

La 6 zile de la tragedie, Consiliul Judeţean Prahova, care este şi administratorul drumului a montat de o parte şi de alta a drumului benzi rezonatoare. Ceea ce nu s-a schimbat de atunci este practic viteza excesivă cu care şoferii trec peste trecerea de pietoni, care este chiar în faţa şcolii din localitate.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Incident TULBURĂTOR în Sulina! Un bărbat a fost găsit MORT...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri