Live acumMarea Unire ZU
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Alina a fost omorâtă și aruncată la gunoi, în Spania! Copilul ei a rămas orfan! Ce a spus criminalul este de neînchipuit!

O româncă, mama unui băiat în vârstă de 14 ani, a fost omorât și aruncată la gunoi, în Spania. Ce le-a spus criminalul polițiștilor este de neînchipuit.

Alina a fost omorâtă și aruncată la gunoi, în Spania!

Românca, Alina Mocanu, în vârstă de 34 de ani, a fost ucisă în noaptea de duminică spre luni, 17 februarie 2020, în Moraira, o localitate situată în sudul orașului Valencia, în Spania.

Luni dimineață, angajații firmei de salubrizare din localitatea Moraira i-au găsit cadavrul decapitat și plin de tăieturi. Aceștia au sunat imediat la Poliție și au anunțat ce au descoperit. O anchetă a fost demarată imediat.

Marți, în jurul orei 12.30, criminalul Alinei Mocanu s-a predat la Poliție și a recunoscut că a ucis-o pe româncă într-o criză de furie.

Citește și: Un român, desfigurat și aruncat la groapa de gunoi, în Italia! Angajatorii au vrut să mușamalizeze tot!

Criminalul, Arthur K., un cetățean olandez în vârstă de 59 de ani, avea o relație de aproape doi ani cu românca.

Potrivit levante-emv.com, în vara anului trecut, Alina Mocanu a cerut și obținut un ordin de protecție împotriva olandezului, însă la expirarea acestuia nu a făcut o altă solicitare, ba mai mult, s-a împăcat cu agresorul.

Conform presei din Spania, în noaptea atacului mortal, Alina Mocanu s-a certat cu olandezul, iar acesta din urmă a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o pe româncă de mai multe ori. După ce a omorât-o, criminalul a înfășurat cadavrul în plastic și apoi l-a aruncat la gunoi.

Recomandari