Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Tânără profesoară, obligată să facă amor cu un bărbat, pentru o notă de trecere la examen: „Plată în natură pentru un post în Iași”

Un bărbat din Iași a fost condamnat la peste doi ani de închisoare, după ce a luat bani și a pretins favoruri sexuale de la o tânără profesoară, pentru a obține o notă de trecere la examen.

Un bărbat din Iași a pretins bani și favoruri sexuale de la o tânără, în schimbul unei note de trecere la examenul de Titularizare.

Un bărbat din Iași a fost condamnat la doi ani și două luni de închisoare, cu suspendare, pentru trafic de influență în formă continuată. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Potrivit rechizitoriului, bărbatul din Iași ar fi pretins, în perioada 11 ianuarie - 27 aprilie 2017, bani şi favoruri sexuale de la o tânără care urma să susţină examenul de titularizare. Movilieanu ar fi cerut banii pentru o presupusă pilă pe care ar fi avut-o la Inspectoratul Şcolar Judeţean, în timp ce plata în „natură” o păstra pentru sine, scrie Adevărul.

„În sarcina inculpatului M.D.V. s-a reţinut că, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale şi la intervale scurte de timp, respectiv în perioada 11.01.2017 - 27.04.2017, a pretins pentru sine de la o persoană foloase de natură sexuală şi a pretins pentru altul sume de bani, iniţial suma de 5.000 euro, după care în final solicitând 1.500 euro, lăsând să se creadă că poate interveni pe lângă un inspector şcolar din cadrul ISJ Iaşi şi promiţând că-l va determina pe acesta să îndeplinească un act contrar atribuţiilor de serviciu, respectiv să-i asigure persoanei respective o notă la examenul de Titularizare 2017”, se arată în răspunsul oferit de Parchet.

Tânăra urma să ocupe un post de cadru didactic la o unitate de învățământ din municipiul Iași.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro