Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

„A vrut ca moartea lui să apară la TV” O copilă de șase ani și tatăl ei au murit pentru un „spectacol sinistru”

S-a urcat în mașină și a pornit o goană spre moarte. Tânărul din Craiova care și-a pus capăt zilelor intrând, intenționat, într-un autoturism în care se aflau doi părinți și fetița lor de șase ani, ar fi recurs la acest gest pentru că „voia ca moartea lui să ajungă la TV”.

„A vrut ca moartea lui să apară la TV” O copilă de șase ani și tatăl ei au murit pentru un „spectacol sinistru”

Prietenii tânărului care, dorind să se sinucidă, a luat două vieți nevinovate și a condamnat o mamă la suferință, au vorbit despre tragedia provocată de Leontin Marian Popa.

În timp ce plâng moartea tânărului, unii dintre ei nu pot găsi nicio scuză pentru durerea pe care Leontin Marian Popa a provocat-o unei familii nevinovate. Potrivit acestora, în ultima vreme, tânărul era obsedat de un singur gând: să se răzbune pe cea care i-a frânt inima.

Eu nu pot să-i găsesc vreo scuză. Nu are nici el şi nici familia lui. L-am cunoscut pe Leontin bine. În ultima lună nu ne-am mai văzut. Era un tip ok, cel puţin aşa părea.

Ce mă deranjează este că, după tragedie, cei apropiaţi lui spun că după ce s-a despărţit de Ana, prietena lui, s-a schimbat enorm. El şi Ana au locuit împreună, au fost colegi de serviciu. Apoi s-au despărţit şi în ultima lună era de nerecunoscut.

Era abătut şi vorbea numai despre faptul că el nu poate trăi fără ea. Că s-a săturat de viaţa asta. Că o va face să plătească. Că nu o să mai aibă linişte. A spus de nenumărate ori că se urcă în maşină şi se opreşte într-un tir.

Fratele său când a auzit asta trebuia să intervină. Poate că dacă îl ducea la un psiholog, dacă i-ar fi explicat că nu e în regulă cum gândeşte, că a intra cu maşina într-un tir aşa cum zicea el înseamnă să-l omoare poate şi pe şofer, eu cred că nu se ajungea la tragedia la care s-a ajuns.

Leontin nu a ales să intre cu maşina într-un copac, de exemplu. Dorea ca moartea lui să apară la TV. De asta spunea că se va vorbi mult despre el şi Ana nu-şi va găsi liniştea. Nu pot să-i găsesc nicio scuză. Şi ca mine gândesc şi alţii”, a declarat pentru Adevărul unul dintre apropiaţii lui Leontin Marian Popa.

Accidentul a avut loc lângă Craiova. Leontin Marian Popa, în vârstă de 25 de ani, plecase înainte de ora 5 la volanul maşinii pe care i-o cumpărase mama sa în urmă cu puţin timp. Scrisese un bilet de adio în care spunea că o iubeşte pe Ana, fosta prietenă, şi că nu vrea să mai trăiască. A intrat în prima maşină care i-a ieşit în cale.

A primit un glonț în față, de la bărbatul pe care îl iubea. Medicii i-au dat un chip nou. Prima din țară! Ani mai târziu, tragedia a lovit-o din nou

În autoturismul care circula regulamnetar se afla o familie întreagă. Mama, de 34 de ani, tatăl de 41 de ani şi feţiţa lor, în vârstă de 6 ani. Tatăl şi copilul au decedat în drum spre spital. Familia era în drum spre litoral unde visa să-şi petreacă vacanţa.

Recomandari