Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor

Tânărul din Dej arestat pentru crimă, după șase ani, a fost ”turnat” la Poliție de fosta soție! Planul pus la punct de femeia care îi dăruise doi copii

Cristian Sabou, tânărul în vârstă de 27 de ani care a fost reținut la Dej, în urma unei acțiuni întreprinse de polițiștii români și britanici, a fost ”turnat” de fosta soție. 

Cristian Sabou, tânărul în vârstă de 27 de ani care a fost reținut la Dej, în urma unei acțiuni întreprinse de polițiștii români și britanici, a fost ”turnat” de fosta soție.

Cristian Sabou a ucis o femeie în urmă cu șase ani, în Marea Britanie, dar abia acum a fost arestat. El a fost prezentat, în cursul zilei de joi, în fața judecătorilor Curții de Apel Cluj pentru confirmarea mandatului de arestare.

Bărbatul nu a făcut nicio declarație în fața judecătorilor și a fost de acord cu extrădarea sa, însă cu o condiție: să-și execute pedeapsa într-un penitenciar din România. Judecătorul a confirmat mandatul de arestare, iar în zece zile acesta va fi extrădat.

Citește și: Un român, arestat pentru o crimă aproape perfectă în Italia! Detaliul ce l-a dat de gol, după ce a ucis o fostă campioană la atletism - Video

Acțiunea polițiștilor britanici și a celor români s-a concretizat după ce fosta soție a bărbatului a oferit informații pe care le cunoștea. Mai exact, Cristian Sabou era căsătorit în Anglia cu o femeie din Zalău, alături de care avea două fetițe.

După ce a comis crima odioasă, bărbatul a mai stat patru ani în Anglia, după care s-a întors în țară. În acest timp, însă, el s-a despărțit de mama copiilor lui, motiv pentru care după numeroase amenințări că va divulga secretul, femeia a luat legătura cu rudele victimei și le-a spus cine este criminalul.

Citește și: Român reţinut pentru crima care a îngrozit Marea Britanie

În ultimul an, acesta a fost supravegheat de polițiștii români și cei britanici, până când anchetatorii au reușit să își facă un probatoriu solid împotriva lui Sabou. Ieri, acesta a fost săltat din apartamentul în care acesta locuia cu chirie în Dej împreună cu partenera sa și copiii ei minori.

Recomandari