Antena Căutare

Video! Târg de Crăciun compromis! Zeci de comercianți au fost găsiți în neregulă de către inspectorii OPC. Sănătatea oamenilor este în pericol!

Ca și în anii anteriori, Târgul de Crăciun nu a început bine! Fiind într-o grabă continuă, comercianții prezenți la Târgul de Crăciun ne arată că au uitat ce înseamnă noțiunea de igienă atunci când vine vorba de produsele pe care le comercializează și pe care vizitatorii le cumpără la suprapreț.

Carne ținută pe jos, vândută la suprapreț! ! Ce se întâmplă cu adevărat la Târgurile de Crăciun și ce au găsit inspectorii de la Protecția Consumatorului! Clienții sunt șocați! Imagini video cu impact emoțional puternic:

Ca și în anii anteriori, Târgurile de Crăciun nu au început cu dreptul! Fiind într-o grabă continuă, comercianții prezenți la Târgul de Crăciun din Brașov ne arată că au uitat ce înseamnă noțiunea de igienă și condiții salubre atunci când vine vorba de produsele din carne pe care le comercializează și pe care vizitatorii le achiziționează la suprapreț.

Carne depozitată pe jos, produse fără etichetă şi preţuri afişate incorect, la Târgul de Crăciun abia deschis la Braşov! Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au confiscat 50 de kilograme de carne şi au dat avertismente şi amenzi. Totodată, i-au anunţat pe comercianţii care nu au respectat legea că, la următoarea abatere, riscă să le fie închise tarabele, spune antena3.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, găsit mort în Portul Constanța! Ce i se întâmplase cu câteva ore înainte de a se sinuc... Se schimbă legea! Ce se va întâmpla cu partenerii necăsătoriți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x