Antena Căutare

Târgul de Turism din București, vacanțe la reducere! Cum arată ofertele pentru Paşte şi 1 Mai

Târgul de Turism s-a deschis astăzi în Capitală iar ofertele cele mai tentante vin de pe litoral. Au apărut deja ofertele de Paşte şi de 1 mai, iar dacă vreţi să prindeţi reducerile, ar fi bine să vă grăbiţi, târgul se închide duminică.

Târgul de Turism s-a deschis astăzi în Capitală iar ofertele cele mai tentante vin de pe litoral. Au apărut deja ofertele de Paşte şi de 1 mai, iar dacă vreţi să prindeţi reducerile, ar fi bine să vă grăbiţi, târgul se închide duminică. Se anunţă cele mai mari vânzări din ultimii 30 de ani, nu doar pe litoral ci în toate regiunile turistice.

Târgul de Turism s-a deschis. Aici, putem găsi oferte atât pentru minivacanța de 1 mai, cât și pentru cea de Paște. În Mamaia dar și în Vama Veche, ofertele pornesc de la 100, 150 de lei de persoana pentru o noapte de cazare.

Litoralul are cea mai spectaculoasă prezentare la Târgul de Turism. Staţiunea Mamaia este promovată cu un autobuz supraetajat transformat într-un miniclub, cu măsuţe, barmani şi pupitru de DJ.

Se anunţă un sezon cu vânzări record, stimulate de acordarea, pentru al doilea an la rând, a voucherelor de vacanţă. Hotelierii abia aşteaptă noul sezon.

Prezent la deschiderea Târgului de Turism, ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anunţat că bugetul pentru acest an a fost mărit de 6 ori faţă de anul trecut. Iar banii vor merge, printre altele, pentru investiţii în promovarea României în afara ţarii, în construirea unui nou Delfinariu, la Constanţa şi în revigorarea turismului balnear.

Reducerile de la Târgul de Turism online îți poartă noroc! Intră pe site-ul Europa Travel și află ce poți câștiga!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x