Antena Căutare

Tatăl tinerei care a murit după ce a născut a primit un mesaj cutremurător de la ”Ghiorghe Dincă”: „Era următoarea victimă”

Tatăl Anei Maria, tânăra de 19 ani care a murit la scurt timp după ce a născut, a primit un mesaj cutremurător pe Facebook, de la „Ghiorghe Dincă”!

Tatăl tinerei care a murit după ce a născut a primit un mesaj cutremurător de la ”Ghiorghe Dincă”: „Era următoarea victimă” Galerie
Tatăl tinerei care a murit după ce a născut a primit un mesaj cutremurător de la ”Ghiorghe Dincă”

Ca și când durerea omului care și-a pierdut fiica de 19 ani la scurt timp după ce aceasta a născut nu ar fi fost îndeajuns de mare, un mesaj șocant de pe Facebook l-a tulburat și mai tare.

Tatăl Anei Maria a fost contactat de un utilizator care își spune „Ghiorghe Dincă” și care i-a transmis următoarele cuvinte: „Îmi pare rău pentru fata ta. Era următoarea noastră victimă”.

Bărbatul nu a mai stat pe gânduri și a făcut publică întreaga conversație de pe Facebook, cerând ca individul care recurge la astfel de gesturi să fie pedepsiți.

Tatăl tinerei care a murit după ce a născut a primit un mesaj cutremurător de la ”Ghiorghe Dincă”: „Era următoarea victimă”

Tatăl tinerei care a murit după ce a născut a primit un mesaj cutremurător de la ”Ghiorghe Dincă”

sursa foto: bzi.ro

Mesajul cutremurător primit de tatăl tinerei care a murit după naștere

„Un tată care își pierde copilul și un nenorocit de om, o mizerie, ce a scris. Hai să îl facem vedetă, poate așa vede cineva să se sesiseze, să-i facem un dosar penal acestui individ”, a scris tatăl Anei Maria. Ulterior a postat și o fotografie în care a arătat că l-a blocat pe acel Ghiorghe Dincă pe Facebook, arată cei de la bzi.ro.

Așa cum era de așteptat, postarea s-a viralizat rapid.

Cazul tinerei Ana Maria de 19 ani care a murit la o lună după naștere a cutremurat întreaga țară. Tragedia s-a întâmplat după ce ea a făcut septicemie, ca urmare a faptului că medicii nu i-au curățat în întregime placenta și aceasta s-a infectat. Părinții fetei au depus mai multe plângeri, iar Ministrul Sănătății a declarat că a demarat o anchetă și va fi făcut un control la spitalul Brăila.

Neamţ: 110 kilograme de cannabis destinat vânzării în Iaşi, dar şi în alte zone, au fost ridicate în urma a două perchez... Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu s-a dezlănțuit! Adevărul despre imaginile din Italia: „Mai bine mor!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x