Antena Căutare

Taximestristii de la aeroporturi, in colimatorul Politiei: aproape 1.300 de sanctiuni

Politia Transporturi si Directia Rutiera au organizat, in perioada 1-7 septembrie, in zona aeroporturilor civile, o actiune pentru depistarea taximetristilor "pirati", precum si pentru sanctionarea celor care, desi sunt autorizati, nu respecta regulile de tarifare si calitatea serviciilor, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane.  In urma controalelor au fost descoperite trei infractiuni si 1.270 de contraventii, fiind date amenzi in valoare totala de 384.019 lei.

Majoritatea amenzilor, respectiv 969, au fost pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la circulatia pe drumurile publice, 192 au fost aplicate la Legea taximetriei si 57 pentru tulburarea linistii publice, potrivit unui comunicat al Politiei.

De asemenea, pentru neregulile constatate au fost ridicate trei autorizatii si o licenta de functionare, au fost retinute 63 de certificate de inmatriculare si zece permise de conducere.

Studentii prefera chiria la pensiune. Acolo au baie proprie si nu trebuie sa aiba grija curateniei... Eroi de vanzare: Certificate de revolutionar, "disponibile" la pretul de 10.000 de euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x