Antena Căutare

Taximetristii si-au triplat veniturile in noaptea de Revelion

Noaptea de Revelion a fost o afacere profitabila pentru taximetristi. Castigurile au fost de trei ori mai mari decat intr-o zi obisnuita. Soferii au profitat de petrecaretii care au iesit fara masini si au cerut bani mai multi decat tariful normal, chiar daca este ilegal.

La Iasi, zeci de taximetristi au iesit la munca in noaptea de revelion. Unii au stat pana dimineata, altii au preferat sa plece acasa la miezul noptii, pentru a fi alaturi de familie. Toti au avut insa de castigat. Unii dintre ei spuneau ca asteapta la castiguri de 200-400 lei.


Si la Constanta, incasarile taximetristilor au fost neasteptat de bune. Unii dintre ei spun ca au castigat 480 de lei.

In Capitala, concertele in aer liber au fost o mana cereasca pentru taximetristi. Nu toti soferii au fost insa la fel de norocosi. Mai ales cei care au incercat sa profite prea mult de pe urma Revelionului au avut de pierdut. Cei care au incercat sa dubleze pretul, au fost refuzati de clienti.

Oricum ar fi, revelionul ramane pentru taximetristi singura noapte din an in care pot castiga in cateva ore suficienti bani cat sa stea acasa urmatoarele trei zile.

Indemnizatia de crestere a copilului ar putea fi acordata pentru toate nasterile, din 2012... 35 de seisme au zdruncinat Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x