Antena Căutare

Taylor Hawkins a murit. Bateristul legendarei trupe rock Foo Fighters avea doar 50 de ani

Taylor Hawkins, bateristul legendarei trupe rock Foo Fighters, a murit. Acesta avea doar 50 de ani.

taylor hawkins la baterii intr-un concert Galerie
Taylor Hawkins, bateristul legendarei trupe rock Foo Fighters, a murit. Acesta avea doar 50 de ani. | Getty Images

"Familia Foo Fighters este devastată de pierderea tragică şi prematură a iubitului nostru Taylor Hawkins. Spiritul său muzical şi râsul său molipsitor ne vor însoţi întotdeauna", a transmis trupa într-o declaraţie.

Taylor Hawkins a murit

"Suntem cu sufletul alături de soţia sa, de copii şi de familie şi solicităm ca intimitatea să le fie tratată cu cel mai mare respect în aceste momente inimaginabil de dificile", au mai afirmat membrii Foo Fighters.

Vineri, trupa urma să cânte în Bogotá, Colombia, şi apoi la Lollapalooza Brasil, duminică.

Citește și: A murit William Hurt. Ce producții l-au făcut celebru pe actorul american și în ce scandaluri a fost implicat de-a lungul timpului

Cine a fost Taylor Hawkins

Taylor Hawkins s-a născut pe 17 februarie 1972 în Fort Worth, Texas, SUA. A fost actor și compozitor, cunoscut pentru Real Steel (2011), Boyhood (2014) și Life or Something Like It (2002).

Oliver Taylor Hawkins a fost un muzician american. El a fost cel mai bine cunoscut ca bateristul trupei rock Foo Fighters.

Citește și: Traian Băsescu ar fi făcut accident vascular cerebral. Unde se află și ce se întâmplă acum cu fostul președinte al României

Înainte de a se alătura trupei în 1997, a fost toboșar pentru Sass Jordan și Alanis Morissette, precum și toboșar în trupa Sylvia.

Hawkins apare pe piesa Crucify the Dead interpretată de Ozzy Osbourne . S-a alăturat lui Foo Fighters după ce verișorul său l-a prezentat în fața trupei Dave Grohl .

Traian Băsescu ar fi făcut accident vascular cerebral. Unde se află și ce se întâmplă acum cu fostul președinte al Român... Fenomen periculos apărut în România, după venirea refugiaților din Ucraina. Tot mai mulți români au semnalat problema...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x