Antena Căutare

Teama cu care trăiește Gheorghe Dincă în fiecare secundă, în celula lui, dezvăluită de un fost şef al Serviciului Omoruri! „Se ferește să...”

Teama cu care trăiește Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, în fiecare secundă, a fost dezvăluită de un fost şef al Serviciului Omoruri.

Teama cu care trăiește Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, în fiecare secundă, a fost dezvăluită de un fost şef al Serviciului Omoruri.

Dan Antonescu, fost şef al Serviciului Omoruri, invitatul jurnalistei Mihaela Bîrzilă la News Magazines, a vorbit despre reconstituirea care a avut loc loc zilele trecute în cazul crimelor din Caracal, subliniind că pașii reconstituirii sunt necesari pentru veridicitatea afirmațiilor lui Dincă.

În cazul ororilor Caracal, expertul criminolog Dan Antonescu a subliniat că Gheorghe Dincă ar putea să aibă mai multe victime la activ.

„Gheorghe Dincă se ferește să îi ducă pe anchetatori acolo unde este Alexandra. Dacă el evită acest lucru, el se teme că anchetatorii ar putea să găsească și alte victime”, spune expertul, potrivit antena3.ro.

„Avem de-a face cu un om care încă se bazează pe ceva care încă nu s-a descoperit referitor la întreaga lui activitate. În spatele măștii de relaxare, de dezinvoltură, trăiește cu o teamă”, a mai precizat Dan Antonescu.

Durere imensă la înmormântarea lui Alexandru Darie! Imagini sfâșietoare! Foto... Imagini de groază de la locul în care a fost găsit trupul neînsuflețit al Mihaelei Adriana! Familia, sfâșiată de durere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x