Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Televiziune nouă în România! Alexandru Cumpănașu a dat lovitura! Ce emisiune prezintă

sAlexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a făcut anunțul momentului! Ce a pregătit?

Alexandru Cumpănașu și-a făcut propria televiziune

Cazul crimelor de la Caracal este departe de-a fi finalizat, iar familia Alexandrei Măceșanu încă nu și-a găst liniștea, fiind de părere că fata este bine și trăiește. Acest lucru se întâmplă după ce oficialii DIICOT au solicitat familiei să ridice certificatul de deces al tinerei, eliberat după anchetă.

Mama tinerei Alexandra Măceșanu a susținut în repetate rânduri că refuză să ridice certificatul de deces al fiicei sale, pe motiv că nu poate fi declarată crima în absența unui cadavru.

Totuși, probele ADN analizate de specialiști au confirmat faptul că Alexandra Măceșanu a fost omorâtă și arsă într-un butoi din curtea casei lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal.

Televiziune nouă în România! Alexandru Cumpănașu a dat lovitura! Ce emisiune prezintă

Alexandru Cumpănașu și tânăra Alexandra Măceșanu

Zeci de fragmente osoase, din alcătuirea dinților, au fost analizate și s-a demonstrat într-un procent de peste 99% că acestea ar aparține Alexandrei Măceșanu. În ziua acestui fapt, familia Măceșanu continuă să spere într-o minune.

citește și: Fetele trăiesc?! Poza Luizei Melencu, găsită în bagajele unui român din Italia! Dezvăluire bombă despre legăturile cu Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănașu a anunțat recent faptul că își deschide o televiziune online, dedicată românilor, în lupta sa pentru aflarea și apărarea adevărului, așa cum spune chiar el.

„Nu voi fi doar eu, vor fi mulți invitați. Și iete că nu mă obligă nimeni să fiu obiectiv (...). O să invit doar pe cine vreau eu și cu dumneavoastră (...). Această televiziune, România online, cred eu că va deveni cel mai puternic mijloc de informare al românilor, din mediul online cel puțin, în perioada următoare (...). Nu mă veți vedea doar pe mine stând în fața unui telefon. Va fi ca o emisie a unei televiziuni pe care o urmăriți (...). Calitatea va fi mai mare. Totul va fi mai de calitate la această televiziune, România online”, a declarat Alexandru Cumpănașu, în cadrul unui live făcut pe pagina sa de Facebook.

Tot el a anunțat și că emisiunea va fi filmată cu camere performante 4K, întrecând alte televiziuni din România din punct de vedere al calității. În prezent, Alexandru Cumpănașu realizează ediții din emisiunea numită „România ascunsă”, unde invitați sunt membrii ai familiei Măceșanu, dar și români dornici să-și exprime nemulțumirile despre sistemul corupt din Justiție.

Emisiunea are în prezent numeroși urmăritori în mediul online și fiecare ediție se bucură de numeroase like-uri și comentarii.

Recomandari