Antena Căutare

Temperaturi ridicate în aproape toată ţara. Prognoza meteo pentru weekend

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă pentru începutul lunii septembrie temperaturi de până la 33-34 de grade şi vreme frumoasă în cea mai mare parte a ţării.

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă pentru începutul lunii septembrie temperaturi de până la 33-34 de grade şi vreme frumoasă în cea mai mare parte a ţării.

Pentru data de 1 septembrie vom avea o vreme călduroasă în vestul, sudul şi local în centrul ţării, cer mai mult senin, iar temperaturile maxime vor oscila între 24 şi 33 de grade.

Pentru ziua de 2 septembie, vom avea o vreme călduroasă în cea mai mare parte a ţării, cu maxime între 27 şi 34 de grade. Va fi un oarecare grad al instabilităţii ridicate a vremii în vestul, nord-vestul şi centrul ţării, unde local, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În rest, se va menţine aceeaşi vreme frumoasă cu cer variabil înspre senin.

Pentru 3 septembrie, se va menţine vremea călduroasă în estul şi sud-estul ţării, unde cerul va fi variabil, iar în restul ţării, ne aşteptăm la averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, iar temperaturile vor fi mai scăzute decât ziua precedentă”, a explicat meteorologul.

Veste SENZAȚIONALĂ înainte de începerea școlii. Sute de mii de elevi vor primi ghiozdane din partea ministerului!... Zoe Petre a murit! Istoricul și fostul consillier prezidențial s-a stins pe patul de spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x