Live acum
Prime Time 20:00Film animatie: Bambi

Tentativă de sinucidere din dragoste. După ce s-a certat cu iubita, un student din Iași a înghițit 16 pastile

Un elicopter SMURD a transportat, de urgentă, un tânăr care a înghițit 16 pastile de paracetamol, de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti.

Un student din Iași a încercat să se sinucidă înghițind 16 pastile

Un student din Iași, în vârstă de 19 ani, a ajuns în cursul serii de vineri, 15 noiembrie, la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi, după ce aînghițit16 pastile de paracetamol, câte două odată.

Persoana care a sunat la 112, pentru a salva viața tânărului, a fost chiar iubita băiatului. Purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sf. Spiridon” din Iaşi a declarat că există posibilitatea ca băiatul să fi luat şi alte medicamente pe lângă acele comprimate de paracetamol.

„În momentul în care s-a făcut transferul de la Iaşi la Bucureşti, starea băiatul era gravă. Este vorba despre o afectare foarte severă a funcţiei hepatice, cu repercursiuni asupra stării neurologice, asupra funcţiilor vitale”, a declarat Diana Cimpoeşu, purtător de cuvânt al Spitalului „Sf. Spiridon”.

Tânărul se află încă în stare gravă la spitalul din București. Înainte să ajungă în Capitală, tânărul a fost internat 48 de ore în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iaşi.