Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Scene șocante într-un poligon! Un bărbat a încercat să își pună capăt vieții. Două persoane au privit toată scena

Scene şocante într-un poligon din Constanţa. Un bărbat a încercat să-şi ia viaţa într-o clipă de neatenţie a instructorului. După ce a tras aproape 50 de cartuşe, s-a împuşcat. Este în stare gravă, iar medicii se tem pentru viaţa lui.

A fost o tentativă de sinucidere anunţată. Acasă, lăsase un bilet de adio, iar cu puţin timp înainte de gestul extrem şi-a anunţat familia printr-un mesaj.

Ora două după-amiaza. Două apeluri vin la 112, unul după altul. Mai întâi, o persoană cere ajutor. Spune că a primit un mesaj alarmant de la o rudă şi se teme că ceva rău s-ar putea întâmpla. Coşmarul se adevereşte după câteva secunde. Într-un poligon privat din Constanţa, un bărbat s-a împuşcat pe linia de tragere.

Înainte de a veni la poligonul de tragere, bărbatul a lăsat acasă şi un bilet de adio în care spunea că se simte o eroare de sistem a societăţii. Chiar cu câteva minute înainte de a se împuşca, bărbatul a trimis un mesaj de adio şi unei rude, în care îşi explica gestul. Bărbatul, tatăl unui băiat, era divorţat şi, potrivit unor apropiaţi, trecerea printr-o perioadă dificilă.

Bărbatul de 41 de ani a intrat în poligon însoţit, aşa cum spune legea. Şi instructorul, dar şi un alt client au fost martorii scenelor cumplite. Totul s-a derulat într-o secundă.

În luna mai, anul acesta, un alt bărbat de 41 de ani, tatăl a trei copii, s-a împuşcat mortal, după acelaşi scenariu, într-un poligon privat din Cluj.

Recomandari