Antena Căutare

Teren gratuit pentru tineri 2019. Cum poți obține teren gratuit de la Primărie și ce trebuie să faci

Teren gratuit pentru tineri 2019. Anul acesta, tinerii care vor să își construiască o casă, pot primi ajutor de la stat, prin acordarea, la cerere, a unui teren gratuit, însă trebuie să respecte anumite condiții, scrie avocatnet.ro. 

Teren gratuit pentru tineri 2019. Cum poți obține teren gratuit de la Primărie și ce trebuie să faci
teren gratuit pentru tineri 2019

Teren gratuit pentru tineri 2019. Anul acesta, tinerii care vor să își construiască o casă pot primi ajutor de la stat, prin acordarea, la cerere, a unui teren gratuit, însă trebuie să respecte anumite condiții, scrie avocatnet.ro.

Teren gratuit pentru tineri 2019. Tinerii care vor să își construiască o casă pot beneficia de teren gratuit din partea Primăriei, în baza legii 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală.

Teren gratuit pentru tineri 2019. Cum beneficiezi de teren gratuit

Legea spune că beneficiarii pot fi tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani. Terenul poate fi dat în folosință, atâta timp cât există imobilul pe el. Utlerior, există și varianta ca acest teren să fie achiziționat de la stat.

Suprafeţele terenurilor solicitate sunt acordate în funcție de localitate - minimum 150 de metri pătrați pentru pentru municipii şi sectoarele Bucureştiului- maximum 300 de metri pătrați. La oraș suprafeţele variază între 250 şi 400 mp, iar în comune/ sate - 250 şi 1.000 mp.

Pentru a beneficia de teren gratuit, tinerii trebuie să facă dovada că nu dețin alte proprietăți, iar cererea se depune la consiliul local al comunei, orașului, minicipiului de care aparțin. Dosarul pentru a intra în posesia unui teren gratis de la Primărie trebuie să mai conțină și copii de certitificat de naștere și buletin. Imobilul trebuie să fie construit în termen de un an de la primirea terenului.

Citește pe avocatnet.ro totul despre terenuri gratuite pentru tineri, dar și ce acte sunt necesare construirii unei case.

Pensii mai mici, pentru aceste categorii de români! Motivul pentru care vor încasa bani mai puțini la bătrânețe... Imagini revoltătoare, surprinse într-un tren plin cu pasageri! Cum a fost filmat un grup de călători - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x