Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la circ
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Ți se rupe sufletul! Incredibil ce a lăsat scris în biletele de adio tânăra care s-a sinucis la Londra

Dovada că tânăra de origine română care s-a sinucis la Londra a fost prea bună pentru lumea aceasta stă în biletele de adio pe care le-a lăsat în urmă.

Dovada că tânăra de origine română care s-a sinucis la Londra a fost prea bună pentru lumea aceasta stă în biletele de adio pe care le-a lăsat în urmă.

Lidia s-a aruncat în gol de la 30 de metri de la balconul Catedralei Sf. Paul din Londra. Purta o mare suferință în suflet, așa cum reiese din mesajele pe care polițiștii londonezi le-au găsit în haina tinerei.

Primul bilet de adio îi este adresat mamei sale:

Am făcut asta pentru mine, să scap. De tot trecutul și de tot prezentul care îmi provoacă atâta durere. Va fi greu fără mine o perioadă, dar, după ce va trece, veți fi ok. Gândiți-vă la mine că sunt bine acum. V-am spus acum cât de mult vă iubesc. Îmi pare rău, dar trebuia să scap de asta și abia aștept să văd ce este de partea cealaltă
Vă iubesc pe toți, rămâneți cu bine și ne revedem după ce îmbătrâniți. Aveți grijă de voi. Vă mulțumesc pentru tot
”.

Românca a lăsat un al doilea bilet prin care se scuză tuturor celor care au asistat la scena sinuciderii:

Îmi pare rău că v-am pus să vedeți o imagine atât de urâtă. Tuturor celor care m-au văzut le spun că îmi pare rău. Oamenii care vizitează acest loc nu vin să vadă un mort. Îmi pare rău că v-am oferit o astfel de priveliște, mergeți și fiți fericiți și trăiți-vă viețile!

Lidia a lăsat în urmă o familie sfâșiată de durere, pe care a asigurat-o că a plecat într-o lume mai bună.

Recomandari