Antena Căutare

Timiş: Şase accidente rutiere, cu şapte răniţi şi un bărbat decedat, din cauza poleiului

Un număr de şase accidente rutiere au avut loc, joi dimineaţă, în judeţul Timiş, din cauza poleiului. Aceste accidente s-au soldat cu şapte persoane rănite, un deces şi pagube materiale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, trei accidente au avut loc, joi dimineaţă, pe drumul judeţean care leagă Timişoara de Lugoj, prin Buziaş.

Astfel, primul accident a avut loc în dreptul localităţii Chevereşu Mare unde din cauza poleiului un şofer a ajuns cu maşina în afara părţii carosabile, fiind rănit.

Alte două accidente au avut loc între Buziaş şi Lugoj, tot din cauza poleiului. O camionetă în care se aflau mai multe persoane a ieşit de pe carosabil, accidentul soldându-se cu patru persoane rănite, una dintre ele, un bărbat, a decedat ulterior.

Tot între Buziaş şi Lugoj a mai avut loc un impact între două autoturisme, după ce unul a derapat şi a pătruns pe contrasens. Şoferul maşinii care a derapat şi un pasager din maşina care circula regulamentar au fost răniţi.

Un alt accident a avut loc joi dimineaţa la Lugoj unde din cauza poleiului un microbuz a ieşit în afara părţii carosabile, iar trei persoane au fpst rănite.

Intre localităţile Birda şi Hitiaş din judeţul Timiş au mai avut loc două tamponări care s-au soldat cu pagube materiale.

Sursa : news.ro

Ministerul Sănătăţii a acordat avizul de principiu pentru construcţia unei clădiri noi la Institutul Marius Nasta, în lo... Generalul Marin Dragnea, erou al României, a murit! Avea 18 ani când s-a oferit să lupte pentru tine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x