Antena Căutare

Tina a ajuns acasă în sicriu. Sute de oameni din Galați au așteptat, cu lumânări în mâini, cortegiul funerar, pentru un ultim omagiu

Sute de gălățeni au așteptat, duminică seara, cu lumânări în mâini, sosirea cortegiului funerar al Valentinei Florea, tânăra de 27 ani decedată în incendiul din clubul bucureștean Colectiv.

Sute de gălățeni au așteptat, duminică seara, cu lumânări în mâini, sosirea cortegiului funerar al Valentinei Florea, tânăra de 27 ani decedată în incendiul din clubul bucureștean Colectiv, relatează Agerpres.

Tânăra, căreia i se spunea Tina, a absolvit Facultatea de comunicare și relații publice SNSPA din București și lucra ca PR publicitate și marketing la o firmă din Capitală. Valentina mai are o soră, Gabriela, care însă în seara fatidică a rămas acasă. În club, alături de Valentina, mai era un grup de cinci prieteni, dar și logodnicul tinerei, care la anul își propusese să îmbrace rochia de mireasă.

Valentina Florea

,,Din păcate, cuvintele sunt acum de prisos. Ea nu mai este. Valentina era în club, dar era în zona toaletei când a luat foc. Ea fiind firavă nu a mai reușit să iasă. A murit intoxicată cu monoxid de carbon. A fost cumplit acolo. Ni s-a spus că a fost legea junglei. Doar ea a murit, ceilalți din grup s-au salvat', a spus Alexandru Nechifor, vărul tinerei decedate.

Familia tinerei este în stare de șoc, iar părinții și sora, cu lacrimi în ochi, au însoțit sicriul tinerei până în biserica Vovidenia.

România a arătat că se poate! 825.000 de EURO strânși, în urma teledonului Intact... Trupul neînsufleţit al unei tinere din Colectiv a fost identificat de mama sa după cerceii din urechi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x