Antena Căutare

Tinere confirmate cu COVID-19, petrecere cu 30 de prieteni pe plajă, la Costinești. Mulți dintre ei au acum simptome: „Au venit beți de prin stațiuni și au început să țipe”

Este alertă maximă pe litoral şi în judeţul Vaslui după două tinere infectate cu noul coronavirus au petrecut trei zile la Costineşti, împreună cu alţi 30 de tineri. Adolescenții au plecat în vacanță după ce au participat la o petrecere de majorat cu peste 40 de invitaţi, la Vaslui.

Potrivit presei locale, o familie din Vaslui a organizat o petrecere de majorat la care au luat parte 40 de tineri. Ulterior, ei au plecat la mare.

Una dintre adolescente din grup, fiica unui ambulantier al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui, a fost pe 31 iulie în Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, dusă de tatăl sau, deoarece prezenta semne de răceală, potrivit Adevărul.ro.

Ea a fost testată, iar apoi a plecat acasă. N-a așteptat, însă, rezultatul testului și a plecat la mare cu prietenii. Ieri, însă, rezultatul testului a ajuns, acesta fiind pozitiv.

Pe lângă fiica ambulantierului, o altă tânără prezenta și ea la majorat și ulterior pe litoral a primit confirmarea că este infectată cu virusul SARS-Cov-2.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aşa s-au distrat cei 30 de adolescenţi la malul mării, împreună cu fata care făcuse tocmai facuse testul COVID.

Asta, cu doar câteva ore înainte să afle şi rezultatul acestuia. De îndată ce au aflat că fata este infectată cu noul coronavirus, părinţii au dat fuga la mare şi au adus-o înapoi la Vaslui.

Propietarii de pensiuni de la Costineşti, unde s-au cazat cei 30 de tineri veniţi de la Vaslui, au fost la rândul lor vizitaţi de autorităţi. Două dintre vile au fost sancţionate pentru nereguli privind condiţiile de cazare şi nerespectarea regulilor sanitare în pandemie.

A găsit un card bancar pierdut și a crezut că a avut metoda perfectă ca să-l golească de bani! Ce a făcut, înainte să fi... Încă o țară din Europa impune carantină României. Toți cetățenii români, plasați la domiciliu pentru zece zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x