Antena Căutare

Au apărut primele concluzii în cazul morții celor doi logodnici morți în garsoniera din Târgu-Jiu. Mama fetei nu poate să accepte că Teodora nu mai e: ”Urma să facă nunta!”

Doi tineri logodiţi au murit misterios, într-o garsonieră din Târgu-Jiu! Elevi în ultimul an de liceu, au fost găsiţi fără viaţă în această dimineaţă. Deşi stăteau la bloc, se încălzeau cu lemne, şi nu e exclus să se fi intoxicat cu monoxid de carbon. Peste 100 de români au murit doar anul trecut din cauza instalaţiilor de încălzire improvizate ori defecte. 

Au apărut primele concluzii în cazul morții celor doi logodnici morți în garsoniera din Târgu-Jiu. Mama fetei nu poate să accepte că Teodora nu mai e: ”Urma să facă nunta!” Galerie
Au apărut primele concluzii în cazul morții celor doi logodnici morți în garsoniera din Târgu-Jiu

Printr-un apel disperat la 112, mama Teodorei a anunţat azi dimineaţă că şi-a găsit fata de 18 ani fără viaţă. În aceeaşi garsonieră, logodnicul fetei, un tânăr de 19 ani, a avut aceeaşi soartă.

Cei doi tineri locuiau cu chirie într-o garsonieră şi se încălzeau cu o sobă pe lemne. Aşa cum obişnuiesc de altfel cele mai multe familii din acest bloc. Primele concluzii ale anchetatorilor arată că soba ar fi fost defectă, iar monoxidul de carbon emanat de aceasta le-ar fi adus sfârşitul celor doi.

Tragedie fără margini! Acești adolecenți au murit împreună din cauza unei erori. Cei doi erau în ultimul an de liceu și urmau să se căsătorească anul viitor

Elevi în clasa a XII-a, tinerii se pregăteau să dea Bacalaureatul şi apoi să formeze o familie. De trei luni erau logodiţi şi făcuseră deja planul pentru nuntă. Abia se mutaseră în garsoniera de la marginea oraşului Târgu-Jiu, und se încălzeau cu lemne, la fel ca jumătate din populaţia României.

Criminaliștii au luat mai multe probe din garsonieră. În urma necropsiei, medicii legişti vor stabili cauza exactă a decesului celor doi. Doar în Gorj, de la începutul iernii, pompierii au intervenit la peste 40 de incendii. Cele mai multe, provocate de coşuri de fum defecte.

În ultimul an, peste 140 de români au murit din cauza instalaţiilor de încălzire defecte sau improvizate.

Au fost verificate condițiile în care se fabrică pâinea și alte alimente asemenea și au fost acordate amenzi de 530.400 ... FOTO | Mesaj tulburător despre intervenția medicului Beuran: "Plin de microbi și bacterii a pus mâna pe bolnava ars...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x