Antena Căutare

ADMITERE LICEU 2018 EDU.RO. Tot ce trebuie să ştii despre REPARTIZAREA LA LICEU: Scrie numele tău AICI, alege judeţul şi afli la ce liceu ai intrat

Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) a publicat, luni, rezultatele repartizării computerizate a celor peste 150.000 de elevi care au susţinut Evaluarea Naţională. Un număr de 176 de elevi au media de admitere 10, iar Colegiul ”Sfântul Sava”din Bucureşti se menţine pe primul loc în ţară, cu ultima medie de admitere 9.91 la profilul real, specializarea Matematică - Informatică.

ADMITERE LICEU 2018 EDU.RO. Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) a publicat, luni, rezultatele repartizării computerizate a celor peste 150.000 de elevi care au susţinut Evaluarea Naţională. Un număr de 176 de elevi au media de admitere 10, iar Colegiul ”Sfântul Sava”din Bucureşti se menţine pe primul loc în ţară, cu ultima medie de admitere 9.91 la profilul real, specializarea Matematică - Informatică.

Rezultate Repartizare Licee 2018. Pentru a afla la ce liceu ai intrat trebuie să accesezi acest link: http://admitere.edu.ro/RapoarteCautare.aspx să îţi scrii numele, prenumele, să alegi judeţul şi să dai caută!

Astfel, 176 de elevi au intrat la liceele pe care le-au dorit cu media de admitere 10.

ADMITERE LICEU 2018 EDU.RO. De asemenea, potrivit MEN, Colegiul ”Sfântul Sava” din Bucureşti se menţine pe primul loc în ţară, cu ultima medie de admitere 9.91 la profilul real, specializarea Matematică - Informatică.

Pe lista primelor 50 de specializări se află mai multe unităţi din Bucureşti, dar şi licee şi colegii din Constanţa, Dolj, Buzău, Argeş, Bihor, Iaşi, Prahova, Brăila, Galaţi şi Cluj. Ultima medie de admitere la cele mai bune 50 de licee din ţară este 9.45.

VEZI REPARTIZAREA PE JUDEŢE AICI!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când trebuie să depui dosarul la liceul la care ai intrat?

ADMITERE LICEU 2018 EDU.RO. Depunerea dosarelor de înscriere în unitățile de învățământ liceal în care candidaţii au fost repartizaţi se va realiza între 10 și 13 iulie.

În perioada 16-18 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, dar și situațiile candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi ale candidaților care nu au participat deloc sau au participat, dar nu au fost repartizați computerizat.

A doua etapă de admitere, dedicată absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior, va avea loc în data de 7 septembrie.


ADMITERE LICEU 2018 EDU.RO. De ce întârzie rezultatele repartizarii elevilor la liceu! Anunțul Ministerului Educației... Admitere facultate 2018. Iată ce trebuie să știi despre admiterea la SNSPA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x