Antena Căutare

Raed Arafat, scos din nou din minți de românii care refuză să li se ia temperatura: "Nu-ți pune nimeni cip, nu-ți ia CNP-ul și nu-ți face poze"

Tot mai mulți români refuză să li se ia temperatura, ba chiar fac scandal la intrările în magazine, invocând tot felul de motive. În acest sens, Raef Arafat vine cu o postare dură la adresa lor, explicând încă o dată care este rolul măsurii impuse. "Este o noua temă falsă de dezbinarea și de minimalizare a efectelor și riscului virusului SARS-COV 2.

Raed Arafat, scos din nou din minți de românii care refuză să li se ia temperatura: "Nu-ți pune nimeni cip, nu-ți ia CNP-ul și nu-ți face poze" Galerie
Temperatura se ia în mod obligatoriu la intrarea în magazine, supermarketuri și saloane. Raed Arafat, noi explicații

"Măsurarea temperaturii la intrarea în spațiile publice închise, magazine și în clădirile instituțiilor publice sau ale operatorilor economici, o nouă tema falsă de dezbinarea și de minimalizare a efectelor și riscului virusului SARS-COV 2.

Măsurarea temperaturii la distanță se practică în aeroporturi

Se face prin sisteme de scanare în masă, prin care se identifica persoanele cu febra după poză acestora. Mai multe țări, inclusiv România, au astfel de sisteme la sosire so în unele situații chiar și la îmbarcare ele fiind activate când există un risc asupra sănătății publice.

Măsurarea individuală a temepraturii se face la intrarea în spațiile cu risc de transmitere a virusului SARS-COV 2 de către persoanele simptomatice sau asimptomatice către persoanele sănătoase. Această se realizează de la o distanță de câțiva centimetri, folosind termometre digitale. Astfel se poate identifica om persoană simptomatică iar pentru a se proteja față de persoanele asimptomatice, portul măștii este obligatorie.

Raed Arafat, scos din nou din minți de românii care refuză să li se ia temperatura: "Nu-ți pune nimeni cip, nu-ți ia CNP-ul și nu-ți face poze"

Temperatura se ia în mod obligatoriu la intrarea în magazine, supermarketuri și saloane

Hepta

Credit foto: Hepta

Termometrul digital nu înregistrează date personale, nu implantează cipuri

... și nu face poze și nu ia CNP-ul, numele și adresa perosanei. Acesta afișează doar temeperatura și poate fi utilizat de personal nemedical instruit în utilizarea unui astfel de dispozitiv.

Într-o societate unde există un risc de transmitere al unei boli și unde există persoane vulnerabile care pot chiar muri dacă se infectează cu virusul care cauzează boală respectivă, măsurile de prevenire și combatere trebuie respectate de toți membri societății pe durata existenței riscului respectiv.

Raed Arafat: Astfel de măsuri nu sunt pe viață

Ele sunt necesare la acest moment acestea fiind inclusiv măsuri descurajatoare pentru cei care sunt dispuși să între în spațiile închise fiind simptomatici pentru a-și rezolva problemele personale riscând viață altora.

În concluzie, dacă nu vrei să ți se măsoare temperatura este dreptul tău, dar nu mai intri în spațiul respectiv pentru că este dreptul comunității și a angajaților care lucrează în spațiul respectiv să se protejeze", este mesajul postat de Raed Arafat pe contul său de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un bătrân, pus la pământ de polițiști, în fața unui magazin din București! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! ... Familia ministrul Marcel Vela, în pericol să se infecteze cu coronavirus. Un angajat al ginerelui său este pozitiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x