Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00iUmor

Luiza a trăit până de curând! Ipoteză nouă privind osemintele găsite în pădure care aparțin unei fete tinere

Informația făcută publică de DIICOT, prin care se confirmă că osemintele găsite în liziera din pădure îi aparțin unei tinere cu vârsta cuprinsă între 15-19 lansează noi ipoteze. Dacă rămășițele aparțin Luizei Melencu, nu este exclus ca aceasta să fi fost în viață până de curând, comentează criminologul Dan Antonescu.

Informația făcută publică de DIICOT, prin care se confirmă că osemintele găsite în liziera din pădure îi aparțin unei tinere cu vârsta cuprinsă între 15-19 lansează noi ipoteze. Dacă rămășițele aparțin Luizei Melencu, nu este exclus ca aceasta să fi fost în viață până de curând, comentează criminologul Dan Antonescu.

Criminologul susține că este necesar să fie luat în calcul vechimea osemintelor și alte amănunte care să elucideze complet misterul lor.

„Dacă ei au spus că nu îi aparțin ei (Alexandrei), există niște caracteristici clare. Dacă vorbim de victima din mai cum a denumit-o acest personaj Dincă, dacă luăm în calcul acea perioadă din mai până în august au fost ploi, a fost vânt și praf. Este imposibil ca acea cenușă să rămână acolo. Asta presupune câteva scenarii: fie acea persoană a fost omorâtă cu puțin timp scurt înainte să fie ucisă Alexandra, în caz că aceasta a fost omorâtă, fie a fost Luiza și a trăit până de curând, ori corpul ei a fost incinerat destul de târziu, sunt foarte multe variante de luat în calcul, însă toate acestea bazate pe observația făcută de avocatul familiei Melencu”, a subliniat Dan Antonescu, la Antena 3.

Acesta a mai adăugat că totul este sub un anume semn de întrebare, până nu există o analiză concretă a fragmentelor osoase.