Antena Căutare

TRAGEDIA nopții în România! Un polițist mort în ACCIDENT rutier, în timp ce căuta un copil dispărut

Tragedia nopții în România. Un poliţist din Iaşi a murit, vineri seară, în urma unui accident rutier petrecut în apropierea municipiului, el aflându-se într-o misiune pentru căutarea unui copil dat dispărut.

TRAGEDIA nopții în România! Un polițist mort în ACCIDENT rutier, în timp ce căuta un copil dispărut
mort accident

Tragedia nopții în România. Un poliţist din Iaşi a murit, vineri seară, în urma unui accident rutier petrecut în apropierea municipiului, el aflându-se într-o misiune pentru căutarea unui copil dat dispărut. Bărbatul conducea autospeciala de Poliţie şi a intrat într-o depăşir, lovind un alt autoturism. Şoferul maşinii lovite a fost rănit uşor.

Poliţistul, în vârstă de 50 de ani, a plecat vineri seară din Iaşi cu un autoturism Volkswagen Vento în căutarea unui copil de 10 ani din localitatea Ţibana, care fusese dat dispărut.

Accidentul s-a produs pe şoseaua de centură a Iaşiului. Maşina condusă de poliţist a intrat într-o depăşire, lovind violent un autoturism Mercedes care venea din sens opus.

Poliţistul a fost rănit grav, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. El a fost resuscitat, însă ulterior a intrat în stop cardio-respirator şi a murit.

Şoferul celeilalte maşini a fost rănit uşor.

În autoturismul Poliţiei se afla şi un câine de urmă, patrupedul nefiind rănit.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Iaşi, copilul din Ţibana a fost găsit chiar în timp ce poliţistul ieşean se deplasa către zona respectivă, însă, în momentul în care a fost apelat telefonic de către colegi, lucrătorul aflat în misiune nu a răspuns.

Poliţia Iaşi a demarat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

sursa: news.ro

Un nou CUTREMUR în această noapte în România! Unde s-a produs seismul de magnitudine 2.3 pe Richter... ACCIDENTE în lanț pe Autostrada Soarelui, trafic cu restricții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x