Antena Căutare

Tragedie în Capitală! O avarie RADET s-a transformat într-o scenă de groază: Un om a murit opărit! "Erau doi. Unul a ieşit singur, cu arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului!"

Avarie la o conductă de termoficare de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală: Un muncitor a ieşit singur, cu arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului. Al doilea muncitor a fost scos decedat din subteran.

Avarie la o conductă de termoficare de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală: Un muncitor a ieşit singur, cu arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului. Al doilea muncitor a fost scos decedat din subteran, informează news.ro.

Al doilea muncitor rănit în Capitală după fisurarea unei ţevi a sistemului de termoficare din incinta Complexului studenţesc Leu a fost scos decedat din subteran. El rămăsese blocat între ţevi, iar apa care a invadat canalul avea o temperatură mai mare de 90 de grade. Muncitorul care a reuşit să iasă singur a fost iniţial transportat la Spitalul Universitar cu arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului, apoi a fost transferat la Spitalul Militar.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, pentru scoatere aburului din canal s-a folosit un ventilator, iar doi pompieri au coborât în subteran pentru a-l scoate pe muncitorul blocat încă acolo, fiind prins între ţevile orizontale şi verticale din interior. Bărbatul, decedat, nu a putut fi scos la prima încercare, ci abia după ce s-a mai risipit din abur.

Muncitorul care a ieşit singur la suprafaţă, a fost iniţial transportat cu arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului la Spitalul Universitar din Bucureşti, ulterior fiind transferat la Spitalul Militar.

Reprezentanţii RADET au anunţat că accidentul s-a produs în timpul unei lucrări la reţeaua primară, iar o ţeavă de apă caldă s-a spart într-un cămin de repartiţie.

În acest caz a fost declanşată o anchetă pentru a se stabili împrejurările producerii evenimentului şi dacă au fost respectatele normele de protecţia muncii.

Avaria s-a produs, luni seară, la o conductă de termoficare de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, în subteran, la aproximativ doi metri

Panică în spitale! Virusul care face ravagii în România. Mii de romani au fost diagnosticați în ultima perioadă... Februarie aduce ninsori consistente şi frig. Prognoza meteo pentru următoarea perioadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x