Antena Căutare

Tragedie pentru familia lui Mario Iorgulescu! Vestea au primit-o chiar azi

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, a pierdut controlul volanului bolidului de 300.000 de euro în timp ce venea spre Capitală, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar şi al cărui conducător, Dani Vicol, de 24 de ani, tată a doi copii, a decedat pe loc în urma impactului.

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, a pierdut controlul volanului bolidului de 300.000 de euro în timp ce venea spre Capitală, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar şi al cărui conducător, Dani Vicol, de 24 de ani, tată a doi copii, a decedat pe loc în urma impactului. Mario Iorgulescu se află în prezent în stare gravă, la spital, iar testele au arătat că în momentul accidentului consumase alcool și cocaină.

În acest moment, familia Iorgulescu este dărâmată de durere! Mario Iorgulescu se află internat la spitalul Elias din București, iar starea lui nu este deloc una buna. Organismul acestuia este pe punctul de a ceda, fiindca rinichii lui nu mai functioneaza.

Surse din cadrul spitalului Elias afirma ca starea lui Mario Iorgulescu este critica iar riscul de deces a crescut.

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie.

Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, au arătat reprezentanții Spitalului Elias.

Mario Iorgulescu plângea de fiecare dată când consuma droguri și alcool: "Spunea că nu e iubit. Că nu a fost, că e ... Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov şi un procuror din subordinea acestuia, cercetaţi de Inspecţia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x