Antena Căutare

Transfăgărășan, încă în curs de deszăpezire. Când se deschide, în 2019

Transfăgărșan 2019. Transfăgărășanul traversează și leagă Munții Făgăraș. Când se deschide și ce trebuie să știi despre DN 7C

Transfăgărășan, încă în curs de deszăpezire. Când se deschide, în 2019 Galerie
Transfagarasan 2019

Transfăgărșan 2019. Transfăgărășanul traversează și leagă Munții Făgăraș. Când se deschide și ce trebuie să știi despre DN 7C.

Drumarii se luptă, încă, cu zăpada de pe Transfăgărăşan. Lucrările de deszăpezire dar şi de reparaţii se fac în aşa fel încât la data de 1 iulie drumul să fie redeschis circulaţiei rutiere

În perioada 1 noiembrie 2018 - 30 iunie 2019, DN 7C - TRANSFĂGĂRĂŞAN este închis pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 104 (Piscu Negru – jud. Argeş) şi kilometrul 130,8 (Bâlea Cascadă – jud. Sibiu). Porţiunea închisă se redeschide circulaţiei începând cu 1 iulie.

Transfăgărșan, cel mai drumul de la cea mai mare altitudine, după Transalpina

Drumul național a fost inaugurat în 1974, fiind drumul situat la cea mai înaltă altitudine din țara noastră, după Transalpina. Transfăgărășan este localizat la 2045 metri altitudine și cuprinde cel mai lung tunel din România, care măsoară 887 metri. Lungimea Transfăgărășanului este de 91,5 km. Lățimea părții carosabile este de 6 metri, iar parapeții măsoară 54 kilometri. Transalpina, din Munții Parâng a fost construit la 2145 metri altitudine.

Transfăgărășan, încă în curs de deszăpezire. Când se deschide, în 2019

Închiderea Transfăgărășanului

wall-street.ro

Anul acesta se sărbătoresc 45 de ani de la inaugurarea Transfăgărășanului, drumul ce îi poartă printre munți atât pe turiștii români, cât și pe cei străini. Mulți au fost surprinși de peisajul feeric ce le deschide calea atunci când urcă. Ceea ce te lasă cu adevărat fără răsuflare este peisajul văzut de sus, de la peste 2000 metri.

Traseu cu peisaje feerice printre munți, Transfăgărășanul a fost închis de la 1 noiembrie 2018, urmând să fie deschis la 1 iulie 2019.

Transfăgărășanul traversează și leagă Munții Făgăraș. La Bâlea Lac șoseaua ajunge la altitudinea de 2042 metri.

Citește și: Ce obiective turistice poți vedea pe Transfăgărășan, în 2019

Video. Un şofer din Bacău a intrat cu maşina pe trotuar pentru a ajunge mai uşor într-un supermarket... Patru funcţionari ai unei primării din Alba, cercetaţi pentru mai multe infracţiuni, între care delapidare şi abuz în se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x