Antena Căutare

Transporturile aeriene si portuare, perturbate de codul portocaliu de viscol si ninsori

Codul portocaliu de viscol si ninsoare care a intrat in vigoare duminica seara a dat peste cap mai multe zboruri si functionarea aeroporturilor din intreaga tara. Si circulatia portuara se desfasoara cu dificultate, desi nici un port nu este inchis.

Aeroportul din Iasi este singura pista de zbor inchisa din tara, in timp ce pe Aeroportul Baneasa mai multe zboruri au avut intarzieri atat la decolare, cat si la aterizare. Si pe Aeroportul Otopeni sunt opt curse care au intarzieri la decolare si o cursa cu intarziere la aterizare.


Restul aeroporturilor sunt deschise, potrivit anuntului de luni dimineata al Ministerului Transporturilor.

Patru nave sunt inca blocate de gheata

In ceea ce priveste transporturile portuare porturile pe Dunare sunt deschise, insa patru nave sunt inca blocate de gheata, conform Ministerul Transporturilor si Infrastructurii.

Probleme deosebite sunt doar pe sectorul Dunarii maritime, iar in restul zonelor se opereaza in conditii de iarna.

Cursele de pasageri sunt in continuare suspendate din cauza ghetii pe rutele Crisan - Caraorman, Crisan - Mila marina 23 sat, Tulcea - Periprava, Tulcea - Sfantu Gheorghe si Tulcea - Sulina. In zona Canalului Sulina se actioneaza pentru spargerea banchizelor de gheata.

Foto: ziarelive.ro

Inca cinci oameni au murit de frig in Romania. Bilantul deceselor provocate de hipotermie a ajuns la 39... Capitala: Toate unitatile de invatamant vor fi inchise luni si marti, din cauza vremii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x