Live acumChefi la cutite Sezonul 9 (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Imagini șocante într-o comună din Vaslui. O mamă și-a dezbrăcat fiul complet și l-a legat cu lanțuri de un copac. Cum își justifică fapta odioasă

Imagini revoltătoare au fost surprinse într-o curte din Vaslui, unde un bărbat de 28 de ani, care suferă de afecțiuni psihice, a fost dezbrăcat de haine și legat în lanțuri de un copac, chiar de mama lui. 

Imaginile șocante au stârnit revoltă pe internet, iar femeia a explicat că este prima oară când se întâmplă așa ceva. Vecinii, însă, o contrazic, ei spunând că bărbatul este abuzat de mama lui.

”În jurul orei 12:00 am fost sunat de de către asistenta socială, care era împreună cu asistentul medical comunitar, pe teren. M-am prezentat la fața locului, am sesizat atât poliția cât și salvarea. Am găsit persoana legată cu lanț, de un copac.

Ulterior am aflat că a fost legat de mama sa, care culmea, e și asistent personal.

Nu am auzit acum prima dată, persoana e în evidențele noastre din 2009, noi personal trecem pe la aceste persoane pentru a-i verifica. Noi am dorit instituționalizarea acestei persoane, avem documente în acest sens.

Două surori vândute de mamă pentru țigări. Fetele au fost batjocorite ani la rând de un bătrân și ambele i-au născut câte un copil

Această persoană reprezintă și un pericol în familie. Nu e o persoană recalcitrantă, dar sunt perioade când nu conștientizează absolut nimic. Aruncă hainele de pe el. Mama nu acordă sprijinul pe care ar trebui să îl acorde.

Avem răspunsuri de la DGSAPC Vaslui că nu sunt locuri pentru moment, într-un centru. Mama lui l-a legat ca să nu plece de acasă, așa ne-a spus.”, a spus edilul Cozmești, pentru Antena 3.

Recomandari