Antena Căutare

Trei pacienţi de la Bagdasar Arseni s-au recuperat! Cum au scăpat din infernul de la Colectiv? "A fost o stare de hipnoză generală"

Momente emoționante din partea supraviețuitorilor tragediei din Colectiv. Trei dintre norocoșii care au scăpat cu viață povestesc prin ce au trecut de-a lungul celor două săptămâni.

Momente emoționante din partea supraviețuitorilor tragediei din Colectiv. Trei dintre norocoșii care au scăpat cu viață povestesc prin ce au trecut de-a lungul celor două săptămâni.

Au trecut prin infern, dar au scăpat ca prin minune. Răniții din clubul Colectiv care au supraviețuit tragediei de acum aproape două săptămâni și s-au ales doar cu câteva arsuri au vorbit despre momentele de cumpănă prin care au trecut în noaptea fatidică.

Imagine cu artificiile din Clubul Colectiv

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 13 zile de la tragedie au decedat alte 27 de persoane, numărul victimelor ajungând, joi, la 54.

Acum, cei care au scăpat cu viață se luptă din răsputeri pentru a supraviețui și pentru a se face bine. Urmărește clipul video de mai sus pentru a vedea alte detalii.

Sursa: Antena Stars

Citește și:

Doctorul care a încercat să-l salveze pe eroul Claudiu Petre povestește ce s-a întâmplat cu adevărat! Misterul morții a fost elucidat!

Se schimbă legea! De la 1 ianuarie românii nu scapă de asta!... Privește-te cu atenție în oglindă. Ce spune forma și grosimea buzelor despre personalitatea ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x