Antena Căutare

Fă ce zice popa, nu ce face popa! Alertă în Buzău, după ce trei preoţi sunt infectați cu Covid-19

Trei preoţi şi o angajată de la Biserica Greci din municipiul Buzău au fost confirmaţi cu COVID-19, fiind primul focar de coronavirus dintr-o biserică din acest judeţ

Trei dintre cele patru persoane confirmate cu COVID 19 de la Biserica Greci, un important lăcaş de cult din municipiul Buzău, sunt internate în spital, iar a patra este în izolare la domiciliu.

Prima biserică din Buzău devenită focar de Covid-19

Este prima biserică din judeţul Buzău unde este declarat focar de coronavirus. Un alt preot din localitatea Săruleşti a mai fost confirmat până acum cu COVID 19, el fiind externat vindecat.

Citește și: Orban, anunț neașteptat! O nouă măsură privind purtarea măștii ar putea fi impusă. "Spațiile deschise, dar aglomerate sunt un pericol"

În judeţul Buzău, au fost raportate luni 26 de noi cazuri de coronavirus, la pacienţi cu vârste între 11 luni şi 73 de ani. Judeţul a ajuns la un total de 1181 de cazuri de la debutul pandemiei, cu 654 de persoane vindecate şi 34 de decese.

1.182 cazuri de coronavirus, în total, în județul Buzău

Municipiul Bucureşti (5.328) şi judeţele Suceava (4.421), Argeş (2.814) şi Braşov (2.811) sunt zonele cu cele mai multe cazuri de COVID-19 înregistrate până în prezent, informează luni Grupul de Comunicare Strategică. În Buzău sunt înregistrate până în acest moment 1.182 de cazuri de coronavirus.

Dirijor român al Filarmonicii George Enescu, mort de Covid la 55 de ani. S-a stins după trei săptămâni de la contactarea... Sfaturi prețioase de la medici! Infertilitatea, una dintre marile probleme ale ultimilor ani. Care sunt cauzele, simptom...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x