Antena Căutare

Trei romani au furat haine Armani in valoare de doua milioane de euro

Reprezentanti de seama ai casei de moda Armani au venit astazi in Romania sa-si recupereze haine in valoare de aproape doua milioane de euro. Acestea au fost furate de trei romani, dintr-un depozit din Verona, in luna decembrie. Italienii au fost escortati la sediul Politiei Romane si s-au pus pe numarat.

Reprezentantii comapniei italiene au numarat articolele de imbracaminte si se pregatesc sa le transporte cu un camion inapoi in Peninsula. Politistii nu au gasit 38 din cele 1.400 de obiecte vestimentare furate.

Trei dintre membrii unei grupari au spart in luna decembrie un depozit din Verona. „Membrii gruparii au expediat bunurile sustrase in Romania, prin intermediul unor firme de curierat rapid, intentionand sa le comercializeze in municipiul Bucuresti”, se arata intr-un comunicat transmis de DIICOT.

In urma cu doua saptamanii, politistii au facut sase perchezitii in Capitala si au gasit peste 1.300 de articole vestimentare in valoare de aproape doua milioane de euro.

Patru oameni sustin ca au vazut-o pe Elodia Ghinescu dupa ce a fost data disparuta... Masinile au patinat cu gratie pe o strada din Iasi pentru ca autoritatile nu au dat cu substante antiderapante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x