Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Maleficent

A fost violată pe malul Dunării, după ce a sunat la 112 și a spus că este urmărită de trei tineri! Ce le-au spus băieții polițiștilor este incredibil

O tânără în vârstă de 19 ani a fost violată pe malul Dunării, după ce a sunat la 112 și a spus că este urmărită de trei tineri. Băieții au o altă variantă a poveștii.

O tânără în vârstă de 19 ani a fost violată pe malul Dunării, după ce a sunat la 112 și a spus că este urmărită de trei tineri. Băieții au o altă variantă a poveștii.

Fata de 19 ani a sunat la numărul unic de urgenţă pentru a anunţa că se plimbă pe malul Dunării şi că trei bărbaţi, pe care nu îi cunoaşte, ar urmări-o. Poliţiştii au ajuns rapid la ea şi au condus-o la secţie pentru declaraţii. Acolo, tânăra a declarat că fusese violată de doi dintre indivizi, iar al treilea ar fi lovit-o. La scurt timp poliţiştii i-au găsit pe bărbaţi.

„Au fost identificate de către poliţişti pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, fiind vorba de trei tineri cu vârste cuprinse într 18 şi 27 de ani, dintr-o comună mehedinţeană”, a declarat comisarul-șef Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Tânăra a fost supusă unui examen medico-legal care a confirmat agresiunea sexuală.

Ajunşi în faţa judecătorilor, bărbaţii au susţinut că fata ar fi fost acasă la unul dintre ei, după care au plecat pe malul Dunării, acolo unde cel pe care îl cunoaştea i-a propus să întreţină relaţii intime cu el, dar şi cu prietenii săi. Acestea s-ar fi consumat doar cu doi dintre bărbaţi, iar pe cel de-al treilea l-a refuzat. Acesta ar fi şi lovit-o.

Cei trei indivizi nu sunt străini de problemele cu legea. Erau sub control judiciar pentru mai multe infracţiuni: loviri şi alte violenţe, violare de domiciliu, furt calificat şi distrugere. Acum vor sta după gratii pentru 30 de zile fiind acuzaţi de viol şi complicitate la viol.

Recomandari