Antena Căutare

Tribunalul Bucuresti: Mioara Roman poate sa ramana in vila din Primaverii

Mioara Roman a castigat, marti, o batalie in fata RA-APPS-ului. Tribunalul Bucuresti a decis ca ea poate sa ramana in vila din Primaverii, in care traieste de mai bine de 20 de ani. Dar fosta sotie a lui Petre Roman nu a scapat de griji.



In 1996, casa a intrat in patrimoniul RA-APPS. 12 ani mai tarziu, Regia a decis sa majoreze chiria de la cateva zeci de euro la 6.000, iar Mioara Roman a decis sa nu plateasca.

"Problema mea este ca nu vor sa negocieze nici chiria care nu corespunde, nici dimensiunile din acte, nici realitatea pietei, nici sa-mi ofere ceva in schimb", a spus Mioara Roman.

"In baza contractului din '90 cu ICRAL-ul, ma dau afara. Ei cer sa anuleze contractul din '90, pentru ca n-am platit chiria pe ultimele trei luni", sustine fosta sotie a lui Petre Roman.

Din 2008 si pana acum Mioara Roman a acumulat datorii de aproximativ 300.000 de euro, bani pe care, spune ea, nu are de unde sa ii dea dintr-o pensie lunara de 1.800 de lei. La inceputul procesului reprezentantii Regiei erau foarte increzatori.

Instanta a decis insa in favoarea Mioarei Roman. Cu toate astea, se speculeaza ca la mijloc ar fi interese mult mai mari in ceea ce priveste terenul pe care este construita casa. Este si motivul pentru care Mioara Roman este aproape convinsa ca intr-un final vor reusi sa o dea afara.

Mai mult, RA-APPS vrea s-o dea afara pe Mioara Roman si din vila de vacanta pe care o detine impreuna cu fratii ei la Sinaia. Regia a solicitat instantei punerea sub sechestru pana la plata datoriilor.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Blaga, dupa vizita la DNA: “Procurorii mi-au multumit. Sunt extrem de lamuriti”... In ciuda restrictiilor, angajatorii spanioli cauta in continuare romani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x