Antena Căutare

Trucul ieftin care îți faci toată casa să miroasă a Crăciun. Toate gospodinele trebuie să știe asta

Chantel Mila a atras mulți oameni în spiritul festiv cu trucul ieftin prin care îți faci toată casa să miroasă a Crăciun. 

Trucul ieftin care îți faci toată casa să miroasă a Crăciun. Toate gospodinele trebuie să știe asta
Trucul ieftin care îți faci toată casa să miroasă a Crăciun | Instagram

Există ceva fascinant în aromele și mirosurile Crăciunului. Aroma acelor de pin și dulceața prăjiturilor de Crăciun coapte în cuptor sunt amintiri care rămân pe viață.

Trucul ieftin care îți faci toată casa să miroasă a Crăciun

Și pentru că sărbătorile de iarnă se apropie cu pași rapizi, o influenceriță australiană a publicat un truc ieftin care îți faci toată casa să miroasă a Crăciun. Postarea ei a stârns deja aproape 35.000 de aprecieri.

O mamă cu doi copii din Melbourne, Chantel Mila, a cunoscut succesul cu trucurile ei populare de curățare. Dar ideea ei de parfum de Crăciun a gâdilat senzația senzorială a multora dintre cei 1,3 milioane de urmăritori.

Citește și: Târgul de Crăciun din București 2022. Când se va deschide și cum se va face intrarea

Chiar și cei mai puțin pricepuți în bucătărie ar putea urma trucul lui Chantel care este, de asemenea, accesibil.

În videoclipul ei, ea explică metoda ei: "Fierbe patru căni de apă. Mai apoi, pune în apa clocotită o portocală feliată. Aceasta este cea care va da aroma irezistibilă".

"După aceea, adaugă o jumătate de cană de merișoare, două crenguțe de rozmarin și diferite condimente". Ulterior, pune la infuzat și două batoane de scorțișoară și o linguriță de cuișoare.

"De asemenea, poți adăuga mere, anason stelat, ghimbir proaspăt, pin, vanilie sau orice miros care îți amintește de sezonul sărbătorilor!"

Urmăritorii ei au fost surprinși de trucul ei simplu pentru o casă festivă cu miros dulce de Crăciun.

Mulți dintre cei care au urmat deja recomandările lui Chantel au spus că l-au făcut de foarte multe ori și că sunt bucuroși de faptul că pot adăuga orice fel de aromă în acest lichid.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum se face curățarea canapelelor în câteva minute

O tânără a dezvăluit cum se pot curăța canapelele în doar câteva minute, cu ajutorul unui truc simplu și rapid.

Curățarea canapelelor este o sarcină de care, oricât am încerca, nu putem scăpa. O femeie a descoperit însă un truc simplu și rapid, ce te ajută să cureți totul în doar câteva minute. Nu ai nevoie de servicii sau aparate scumpe, ci doar de obiecte obișnuite, pe care le ai deja prin casă.

O femeie a văzut un truc pe internet și, fără să mai stea pe gânduri, a decis să îl încerce caa să vadă dacă informația este reală sau este vorba doar despre ceva eronat.

Tânăra pe nume Brynee s-a filmat în timp ce amestecă detergent de vase sub formă de pudră cu apă fierbinte, amestecă totul într-un bol și apoi ia un capac de oală, pe care îl învelește într-o cârpă. Apoi, cu multă atenție, moaie „dispozitivul” astfel construit și începe să frece canapeaua cu mișcări ferme.

Nu mică i-a fost surpriza femeii atunci când rezultatele au început să apară imediat.

Materialul s-a curățat extrem de simplu și rapid, fără să fie nevoie de vreun instrument anume sau de servicii plătite la o firmă specializată în așa ceva. Încântată de rezultate, Brynee a filmat totul și a publicat clipul video pe contul său de TikTok. Mulți curioși au privit imaginile și au încercat trucul și se pare că acesta a funcționat, spre marea uimire a multora.

Ce se va da de pomană la parastasul de un an al regretatului artist Benone Sinulescu. Elena Sinulescu are un meniu gener... Rezultate Loto 13 noiembrie 2022. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x