Corpul Alexandrei Măceşanu este reconstituit de legişti! Se verifică dacă fata ar fi putut trăi fără fragmentele osoase din butoi

 

În baza oaselor găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă, legiștii reconstituie corpul Alexandrei Măceşanu.

Fiecare fragment osos va fi reconstruit şi se verifică dacă, în lipsa acelui fragment osos, Alexandra ar mai putea fi în viaţă, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din anchetă.

Surse din anchetă au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că se încearcă reconstituirea oaselor găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă, din Caracal. Sursele citate spun că nu va fi reconstituit întreg trupul fetei, ci pe bucăți, de exemplu, dacă un os aparține tibiei, va fi reconstituită tibia.

Anchetatori vor să reconstituie toate fragmentele osoase din butoiul din curtea casei lui Gheorghe Dincă şi să verifice dacă Alexandra ar fi putut trăi fără fragmentul osos reconstituit.

Dacă se constată că unul dinte fragmentele osoase găsite face parte din craniu, atunci se va reconstitui craniul.

Decizia familia Măceşanu de a cere o altă expertiză în străinătate, pentru a se stabili dacă din fragmentele osoase găsite se poate reconstitui corpul Alexandrei, este încă valabilă!

„O să trimitem în străinătate nu doar pentru expertiză, pentru a stabili dacă ADN-ul pe care dânşii l-au constatat este real, ci şi o expertiză care să stabilească dacă se poate reconstitui corpul Alexandrei. Există astfel de experţi pe lumea asta. Nu ştiu cum de România nu are. Eu am găsit în afară”, a mai afirmat unchiul Alexandrei Măceşanu.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI