Antena Căutare

Trupul neînsufleţit al lui Mihai Constantinescu, depus la Biserica Sfânta Parascheva. Este momentul să-i aducem ”lacrimi și-o floare” îndrăgitului artist

Colegi de scenă şi admiratori îl plâng pe Mihai Constantinescu, artistul care cândva le-a dăruit ”un zâmbet şi-o floare”. Trupul neînsufleţit a fost depus acum câteva ore la Biserica Sfânta Parascheva - Banu Manta din Capitală, unde oamenii vin să-i ducă un ultim omagiu.

Mihai Constantinescu a murit marți, 29 octombrie 2019, după cinci luni de suferință. Anunțul a fost făcut de medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fusese internat în tot acest timp.

Mihai Constantinescu, înmormântare

Simona Secrier, actuala parteneră de viață a artistului a pus la punct toate detaliile legate de înmormântare. Aceasta a menționat pe pagina de Facebook unde își pot lua rămas-bun toți cei care l-au iubit pe artist. Astfel, trupul neînsuflețit al artistului va fi depus la Biserica Sfânta Parascheva.

"Dragii mei, cu durere în suflet vă anunţ că Mihai a plecat... Cei care-şi doresc să-şi ia la revedere o pot face de miercuri de la orele 13.00 când Mihai va fi depus la Biserica Sfânta Parascheva din bulevardul Banu Manta. Joi, 31 octombrie, de la orele 13.00, va avea loc slujba de înmormântare, apoi se va pleca la cimitirul Ghencea Militari. Înmormântarea va avea loc la orele 14.00", a notat Simona Secrier.

Mihai Constantinescu s-ar fi ocupat încă din timpul vieții de moemntul în care va părăsi ”lumea minunată”. Mai multe detalii despre înmormântarea regretatului artist puteți citi aici.

CFR Călători a făcut anunțul Se redeschide o gară importantă din România, iar un nou mers al trenurilor va intra în vigo... Metroul din Drumul Taberei nu va fi gata în anul 2019!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x