Antena Căutare

Tudor Arghezi și eseu, cerințe la Simulare Bac 2019. Subiecte mai grele ca anul trecut?

Subiecte Simulare Română Bac 2019. Textla prima vedere de Ion Barbu, comentariu din Tudor Arghezi și eseu dintr-un roman interbelic. Subiecte mai grele ca anul trecut?

Tudor Arghezi și eseu, cerințe la Simulare Bac 2019. Subiecte mai grele ca anul trecut? Galerie
simulare bacalaureat limba romana

Subiecte Simulare Română Bac 2019. Textla prima vedere de Ion Barbu, comentariu din Tudor Arghezi și eseu dintr-un roman interbelic, au fost cerințele la Simulare Bacalauaureat 2019, Limba și Literatura Română, clasa a XII-a. Subiecte mai grele ca anul trecut?

S-au aflat subiectele de la Simularea Bacalaureatului 2019, proba scrisă la Limba și Literatura Română. Astfel că, subiectele au fost structurate pe trei mari cerințe. Primul subiect de la simularea la a XII-a se bazează pe un text la prima vedere din Ion Barbu. La subiectul al III-lea, liceenii au avut de realizat un eseu în care să prezinte “particularități de construcție a unui personaj într-un roman interbelic”. Precizăm că, subiectele au fost asemănătoare, atât pentru profilul UMANIST, cât și cel de REAL.

Se știe că, de obicei, subiectele la simulare au un grad de dificultate un pic mai mare decât la examenul de bacalaureat propriu-zis tocmai pentru a stimula elevii să se pregătească mai bine pentru examenele de la vară. Dar elevii pot compara gradul de dificultate cu cerințele simulărilor și aflând ce a picat anul trecut la simulare și analizând cerințele. Iată așadar, ce a picat la Simulare anul trecut, proba scrisă la Limba și Literatura Română.

Subiecte Simulare Română Bac 2019. Ce a picat anul trecut

Anul trecut, elevii de clasa a XII-a, profil uman, au avut de prezentat caracteristicile unui roman interbelic, în timp ce elevii de la profilul real au avut caracterizarea unui personal dintr-un roman psihologic.

Tudor Arghezi și eseu, cerințe la Simulare Bac 2019. Subiecte mai grele ca anul trecut?

Tudor Arghezi și eseu, cerințe la Simulare Bac 2019. Subiecte mai grele ca anul trecut?

Tudor Arghezi și eseu, cerințe la Simulare Bac 2019. Subiecte mai grele ca anul trecut?

Tudor Arghezi și eseu, cerințe la Simulare Bac 2019. Subiecte mai grele ca anul trecut?

Elevii de clasa a XI-a, profit real, au avut de scris la subiectul al III-a caracteristicile unei nuvele.

Calendar Simulare Bac 2019 Edu.ro. Marți, proba la Limba Maternă

Conform calendarului aprobat de Edu.ro - Ministerul Educației, simulările la Bacalaureat coninuă marți, cu proba la Limba Maternă.

Miercuri, 19 martie, vor avea loc simulările la Istorie și Matematică, proba obligatorie a profilului, iar, joi, 20 martie, va avea loc ultima probă- cea la alegerea profilului. rezultatele se afișează pe 29 martie, iar notele pot fi trecute în catalog.

CALENDAR BACALAUREAT 2019 EDU.RO

Prima sesiune a examenului de bacalaureat 2019 va începe la 3 iunie cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A).

Proba va continua în data de 4 iunie şi va fi urmată de evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (5 - 6 iunie).

În zilele de 7, 10 şi 11 iunie este programată evaluarea competenţelor digitale (proba D), iar în 12 - 13 iunie se vor evalua competenţele lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C). Candidaţii de altă confesiune decât cea ortodoxă, care sărbătoresc Rusaliile în data de 10 iunie, pot fi programaţi pentru susţinerea probei D în zilele de 7 şi 11 iunie.

Prima probă scrisă - Limba şi literatura română - Ea) - va avea loc pe 1 iulie. Proba la Limba şi literatura maternă - Eb)- este programată pe 2 iulie, iar proba Ec) - proba obligatorie a profilului pe 3 iulie. Ultima probă scrisă - cea la alegere a profilului şi specializării - proba Ed) - se va desfăşura pe 4 iulie.

Afişarea primelor rezultate este programată pentru data de 8 iulie (până la ora 12:00) şi va fi urmată de depunerea contestaţiilor (orele 12:00 - 16:00). Între 9 şi 12 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, în timp ce afişarea rezultatelor finaleeste prevăzută pentru data de 13 iulie.

Subiecte Simulare Bac 2019 Limba Română. Avem subiectele! Ce a picat la clasa XI-a, UMAN... Video. Cum arată noul clip de promovare turistică a României...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x