Antena Căutare

Incident ÎNFIORĂTOR în Bucegi! Un turist a fost atacat de un URS, în timp ce se afla în cort. Cum a scăpat

Un turist care a campat pe Valea Cerbului din Masivul Bucegi a fost atacat de un urs, în noaptea de luni spre marţi, în timp ce se afla în cort. Bărbatul a fost rănit la o mână.

Un turist care a campat pe Valea Cerbului din Masivul Bucegi a fost atacat de un urs, în noaptea de luni spre marţi, în timp ce se afla în cort. Bărbatul a fost rănit la o mână.

Potrivit şefului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, col. Liviu Coman, incidentul s-a produs în jurul orei 1.00, când un turist care campase la marginea pădurii de pe Valea Cerbului a fost atacat de un urs, în timp ce se afla în cort. Bărbatul a sunat la 112, iar o patrulă a Jandarmeriei Montane a intervenit pentru a alunga animalul.

Medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova spun că bărbatul a fost rănit la un braţ, însă a refuzat să fie transportat la spital.

În urma incidentului, jandarmii care au alungat animalul au rămas în zona Văii Cerbului pentru supraveghere.

Sute de turişti campează, în fiecare vară, pe Valea Cerbului din apropierea staţiunii Buşteni de pe Valea Prahovei, însă în ultima perioadă urşii au venit tot mai des în zonă, în căutare de hrană.

Adormirea Maicii Domnului. Mormântul de la Ierusalim al Fecioarei Maria... Vara nu se termină la sfârșitul lunii august! Anunțul făcut de METEOROLOGI: ”Vom avea temperaturi și fenomene extreme!” ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x